Ännu en helg :)

Halloj!

Sedan sist jag skrev har en arbetsvecka till passerat då jag främst jobbat morgon men även ett kvällspass mitt i veckan, helgen var jag dock helt ledig, så skönt! Så här en liten summering av veckan som gått:


Måndags: Jobbade till halv tre, åkte sedan till min kära far i tyresö och umgicks lite med honom medan Jocke hade sin brorsa över hemma hos oss, så ville hålla mig lite borta samtidigt som det alltid är trevligt att hälsa på pappsen. Vi åt och spelade monopol och självklart blev jag utklassad, hm...:P

Tisdags: Jobbade även då till halv tre, kom hem och gick på en lägenhetsvisning med Jocke i fruängen. Har nog aldrig sett så mycket folk på en visning. För det första var det kö redan på gården utanför och när vi väl kom in var det säkert 30 pers i lägenheten! Beror förmodligen på räntehöjningen som har minskat antalet lägenheter som är till salu, speciellt i fruängen har det varit dött på sistone. Mäklaren har inte ens hört av sig...

Onsdags: Skyndade mig hem från jobbet och mötte Elin precis utanför min port. Hon cycklade nämligen till mig från telefonplan (hurtig hon!). Sen lagade vi middag och spelade lite spel, trevlans :)

Torsdags: Skulle ha träffat Zofie men var tvungen att jobba kväll så gjorde inte så mycket mer än det...

Fredags: Jobbade morgon igen, kaos på jobbet men fick ändå sluta i tid. Mötte Zofie  efter jobbet och lallade runt lite i stan tills vi kom till kungsan. Hände inte så mycket förrän vi var på väg därifrån och råkade gå förbi ett spåtält med en "spåtant". Jag och Zofie tänkte "Ska vi? Vågar vi? Jo men vi måste prova!", och det gjorde vi! Orkar inte skriva allt hon sa här men vissa saker tyckte jag stämde och andra inte, men det var kul att testa uaf ;)

När vi var klara med spåtanten åkte vi och käkade i skäris och sen åkte jag till heron och träffade Jocke som väntade på attg vi skulle gå på bio. Kronjuvelerna blev det och jag rekommenderar den :)

Lördags: Vaknade upp jätte förkyld igen så det blev inget badande som vi egentligen hade planerat. Ist gick vi och handlade både på lidl och konsum eftersom vi skulle ha parmiddag senare på kvällen. Vi städade och lagade mat i säkert två timmar sammanlagt med alla förberedelser, hehe. Lite grekisktinspirerat såklart eftersom det var Sandra och Ylber som var gästerna :) Och självklart lite Bo Kaspers i bakgrunden för att samla vuxenpoäng :) Nä men väldigt trevlig kväll faktiskt :)

Söndags: Även denna morgon vaknade jag upp och var jätteförkyld men tog det lugnt på förmiddagen eftersom vi sedan skulle åka till mamma och pappa och grilla. Så det gjorde vi sen och Jocke tog först ett dopp i flaten, äntligen fick han bada ;) Trevligt trevligt men vi var tvugna att åka hem ganska tidigt eftersom Jocke skulle upp tidigt idag :) Men så är det, vi längtar båda efter vår semester på Sardinien nu!


Lite bilder:



Party strax!

Hej hopp!

Näst sista jobbdagen för den här veckan. Jobbar kväll ikväll och tidigt i morn, sen blir det förhoppningsvis party i morn om jag pallar! Jo men det måste jag, med eller utan powernap så ska jag ut i morn :)

Pöss


Vill jag göra i morn :P