Fru Capulet

Idag spelade jag Fru Capulet igen, det var ett tag sen men det var kul :) Däremot var det lite trist att det blev så okoncentrerat att de flesta tog det oseriöst och mest flabbade, men vad ska man förvänta sig när man gör en kortversion av Romeo och Juliet på enb lektion. Hur som helst så blev det faktiskt lite sushi i parken med några klassisar eftersom vi skulle plugga efteråt i rålis. Hade ju med mig matlåda och allt, ska ju vara ekonomisk men eftersom dom inte hade nån matlåda så blev det sushi iaf :) Sen åkte vi hem och jag följde med sandra hem ett tag o snackade lite på hennes balkong, avundsjuk på den! Vill också ha en balkong. Jag o Jocke o jockes pappa va o kollade på en ny lägenhet igår med balkong, ett renoveringsprojekt med tre rum men billig. Sen va mäklaren här o snackade lite också om vad vi måste göra o sånt där, lät jättebra o verkligen toppenmäklare. Jag har ju inte direkt den största erfarenheten av mäklare men hon känns trovärdig och engegerad. MEN idag ringde jocke banken och precis som jag trodde så får jag inte ta lån eftersom jag pluggar. Inte ens jocke får lån på sin lön...så det blir bara att bo kvar här ett tag till!

Jaja i morn blir det vfu/vikariat eftersom min handeldare är borta. Vill inte men måste! Läskigt o vikariera, får se hur det går...men men här kommer lite bilder från påsk!


Lobby

Haha googlade mig själv och hittade en finestbild från i februari, dom måste varit sega på att lägga upp den :P


Jag o Corni på Lobby :)

Lat

Hej hej bloggen!

Idag hade jag tänkt att jogga i morse igen eftersom påskhelgen är slut men jag pallade inte...tar sån tid och det händer ändå inget, går bara upp i vikt istället för ned...har ingen riktigt disciplin längre känns det som...Men men gick över och pluggade hos Sandra i fruängen en stund vid elva och sen åkte jag till skäris och träffade Zofie. Slösade inte den här gången utan köpte "BARA" en bikini eftersom jag faktiskt behöver en och tyckte denna var finfin. Blev dock lite sur på gnällig personal i omklädningsrummet men då hade jag o Zofie nått o muttra över, tanter som vi är :p Well well sen kom Jocke o så åkte vi och storhandlade på willys. Se om vi kommer hålla våran nya budget den här månaden, men storhandling är väl iaf en bra början? Nu ska jag krypa ner brevid Jocke snart och så får vi se om jag orkar jogga nått i morn... :)

Sov sött!

Tiden går fort...

Tjenixen!

Ny vecka igen...veckorna går så fort nu för tiden...i helgen firade vi sandras 23-årsdag med pizza och våra tre filmer som vi gjort, vi insåg att det var 6 år sedan vi gjorde den första! Som sagt tiden går fort. Men men vi sov iaf över hos sofi (lr jag oi corni sov över) och hade klädbytardag på söndan :) Gick faktiskt bättre än jag trodde och fick med mig några nya plagg hem och blev av med några gamla. Fick oxå delad vårdnad med Cornelia om ett linne från Sofi som vi inte kunde bestämma oss för om vi ville ha eller inte..hehe..men men nu ska jag snart äta lunch o sen blir det gruppmöte i skolan kl 2 :)


Jag o Corni hade med oss likadana tröjor, Sofi tog en utav dem :P

Fick världens största tunika av Sofi :)

Sucker Punch

Hallå!


Måste bara göra reklam för en film som var tusen gånger bättre än jag trodde. Jocke tvingade med mig på Sucker Punch trots att jag verkligen inte trodde att jag skulle gilla den. Tänkte att jag ju ändå hade presentkort o eftersom ingen annan ville se den med honom så hakade jag på, det är ju alltid kul att gå på bio. Men det roliga är att när vi gick där ifrån verkade det som att jag tyckte att den var bättre en vad han tyckte. Gillar du action, psykologiska filmer och girlpower så är detta nått för dig! Det var väl just de två sista ingredienserna som jag fastnade för och med en cool och även vacker filmning blev även actionscenerna bra :)
Tur att du tvingade med mig Jocke! Puss på dig!


SKHLM

Hej hej!

Kom nyss hem från en shoppingrunda i skärholmen med Zofie, lr ja en öb-shopping :P Meningen var att vi bara skulle ta en fika eftersom ingen av oss egentligen har pengar, men som vanligt så lurar Zofie in mig på ÖB och handlar typ ingenting själv medan jag köper upp hela affären. Över 200 spänn för en kasse med skräp, lr ja bra o ha saker som är jättebilliga men tillsammans blir det ju en liten slant.

Well well hade iaf den där lektionen med gruppen idag. Av klasskompisarna fick vi beröm, de vågar väl inte säga annat :P, men av läraren fick vi lite ris. Framförallt så tyckte hon att jag o två andra tjejer i gruppen borde tagit för oss mer och "ägt rummet" och jag förstår vad hon menar. Precis som hon sa så tror jag att jag backade lite eftersom vi ledde lektionen som grupp och inte en och en och då ville jag inte ta för mycket plats,även fast jag hade en egen del...får bättra mig på det till nästa gång :) Men men känns skönt att det är över iaf, nu är det bara att börja ladda för nästa redovisning :P

Jahapp så är det helg för mig och världens bästa sambo står just nu och gör en nyttig sallad till mig (som han själv inte ska äta av), eftersom jag ska försöka vara nyttig nu (trots att jag nyss drack en islatte...). Så snäll!

Puss puss!

Ångest...

Har sån där ångest som jag alltid har när jag ska redovisa nånting eller visa upp nånting. I morn ska jag o min grupp hålla in en lektion med klassen utifrån ett kapitel ur en bok. Alla grupper har fått varsitt kapitel och två grupper har redan hållt lektioner. De var kanonbra och vi kommer vara kanondåliga. De var kreativa och kom på nya övningar som inte stod i boken. Vi kommer att vara fantasilösa och följa boken slaviskt. De andra grupperna fick massor av beröm. Vi kommer att bli dissade. MEN vi skyller dels på att vi alla aldrig har träffats samtidigt eftersom någon alltid varit sjuk (hoppas alla kommer i morn även om de är sjuka), dels att vi fick det svåraste kapitlet och dels (skyller jag själv) på att jag är omotiverad eftersom jag inte vet om jag kommer fortsätta med detta efter hösten.

Det värsta är nästan att jag är ledig så mycket och skulle kunna göra tusen vettiga saker men eftersom jag känner att jag borde plugga så sitter jag bara hemma för att göra det trots att jag knappt gör det. Orkar inte...nu har vi fått massa nya uppgifter också till slutet av terminen och jag känner hur stressen knackar på dörren...men jag ska verkligen försöka att bara anstränga mig för ett E. Betyget spelar ju ingen roll men jag vill gärna ha godkänt om jag nu ska gå kvar, annars har jag ju bara slösat studielån på att stressa och lata mig samtidigt...

Nej nu ska jag försöka förtränga morgondagen fram tills den inträffar, det räcker med att jag förmodligen kommer att stöta på den i natt i mina drömmar i form av att jag drömmer att jag gör bort mig eller blir jagad eller nått liknande...


Bluääää----

Hej hej bloggen...har inte alls haft lust o skriva nått...är förkyld och seeg...men men ska lägga upp lite bilder, för va ju på kryssning förra helgen, klippte håret innan det och var på fotboll i tisdags, allt detta med fotobevis. Igår var jag o jocke på teater, såg tartuffé som var ganska seg men ändå alltid kul att gå på teater...annars har jag bara segat...hoppas snuvan försvinner tills på tisdag för då är det skola igen...orkade inte jobba idag heller eftersom jag är förkyld så inga extrapengar för mig än så länge denna månad...buhu vad ska jag göra? Prosit!