Det händer väl ingentingen nu..!!??

Har ingenting annat att skriva idag mer än att jag inte är frustrerad längre, lite PMS bara, men det är väl naturligt? Eller?
Fråga Jocke, för honom är det naturligt att bo tillsammans med ett PMS-monster, hehe. Kan ju inte va så kul att bo med nån som blir vansinnig om det ligger en kudde för mycket i soffan eller börjar skrika när det inte går att stänga garderobsdörren eller någon som överhuvudtaget är allmänt irriterad. Men han är van och för det mesta tycker han att det är lugnt, han förstår mig. Tur för mig! Men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag blir helt skum ca en vecka i månaden, det finns till o med dom som har PMD vilket är den svåraste formen av PMS vilket för vissa t.o.m innebär avskedning samt skilsmässor. Jobbigt värre!
Men man kan ju undra varför man ska stå ut med detta när man ändå inte tänker skaffa barn..? Men kanske ändrar man sig ändå nån gång i framtiden...inte för att jag tror det men man vet ju aldrig!

Well well, annars har det inte hänt så mycket. Måndags middag hos Jockes farmor på kungsholmen med finaste utsikten, tisdag shopping med Zofie och konstig sorbetglass, igår strul med pengar och städning och idag lunch med Ronja på jobbet och nu ta det lugnt....

Det var väl allt! Tjingeling! 

Just det lite bilder från skivan:


Frustrerad!!

Mitt förra inlägg passar inte ihop med detta. Idag är jag INTE nöjd med mitt liv. Typ första gången på hur länge som helst vill JAG gå ut i stället för alla andra och när JAG vill är det typ ingen annan som vill. Bara Ronja men hon lät inte speciellt engagerad, efter att hja festat en hel helg i budapest...

Dessutom skulle jag träffa Zofie idag men hon orkade inte så jag fick åka hem till Jocke o Robban ist som gick för att spela fotboll precis efter att jag klivit genom dörren....jag känner mig inte ALLS ensam...!!

Dessutom så har jag kanske gjort ett stort misstag än en gång. Tackat nej till ett bra jobb. Dom ringde från ICA bandhagen igen o fråga om jag fortfarande var intresserad men jag var tvungen att säga att jag lovat att jobba på världens bästa jobb med världens bästa lön fram till augusti ist! Och när jag frågade om det fanns jobb i höst lät det inte så, så nu har jag antagligen sumpat mina chanser för gott där!!

Aja efter regn kommer solsken... =) Ska ju iaf på Elins skiva på torsdag och på Sandras middag på fredag o det ska bli jättekul iaf!

Påsk!

Idag är det långfredag och jag är ledig på en röd dag för en gångsskull, ja förutom alla vanliga söndagar dårå... Sitter ensam hemma, Jocke har precis åkt iväg till blidö med familjen för att fira påsk. Själv ska jag snart hem till mammsen o pappsen för att fira :)

På långfredagen ska man ju egentligen sörja och inte vara glad alls men det struntar jag i för jag måste bara berätta att jag är nöjd med det mesta i mitt liv. Jag har ett hem, ett jobb, en famlij, flera vänner samt en underbar pojkvän som jag älskar! Vad finns det kvar som man behöver egentligen? Om man ska bli lite psykologisk och följa "Maslows behovstrappa" så har jag uppfyllt alla trappsteg utom självförverkligandet tror jag. Alla mina grundliga behov är tillfredsställda, jag känner trygghet och kärlek. Det som saknas är kanske ett körkort, en utbildning samt en större lägenhet, sen är mitt liv komplett! Så känns det nu iaf, men om man väl kommer dit är det säkert nått annat som fattas, man vill ju hela tiden ha något att sträva efter...well well fattade inte så mycket av det här stycket själv men hur som helst så mår jag iaf väldigt bra! Jag är lyckligt lottad!

Apropå utbildningar så undrade klara vad jag sökt för nått den här gången och det blev psykolog igen samt några dramakurser och en dramapedagogutbildning.

Detta var allt för mig idag!



Jag och älsklingen i långbroparken förra helgen :)


Jag försöker mig på 50-tals hollywood looken...går väl sådär :P


Jocke får däremot till en snyggare pose :)


Kort inlägg...

Hej hej, orkar inte skriva så mycket...ville bara säga att det mesta e som vanligt förutom att våren e här på riktigt nu, i alla fall igår o idag :) Jaha hittills den här veckan har jag träffat Zofie i måndags, typ sovit i tisdags (var toktrött efter jobbet) o idag kom pappa hem o fikade hos oss :)

Jaja har sökt till högskolan nu igen får se om det går bättre den här gången :P

Tjingeling!