16 månader!

Idag firar vi 16 månader, snart 1,5 år! Jag hade glömt bort det, men Jocke kom ihåg att det är den 27:e idag, även om han inte visste om det va 16 eller 17 månader riktigt :p


Älskar dig Joakim!


Trötter...

Sover snart...men måste  ändå uppdatera lite här ser jag :) Idag är det tisdag och jag tycker inte om tisdagar! Värsta dan på hela veckan...kände mig så trött i morse att jag trodde jag va full lr nått...vet inte va de va så därför tänkte jag lägga mig tidigt idag, skittråkigt men bra! Aha, vad kan man säga om det här inlägget då? Inte direkt spänningsfaktor tio, inte ens två antar jag men jag skyller på att jag är trött o att jag e dålig på att blogga...skriver mest för att jocke sa att han skulle läsa min blogg i morn o då måste den ju va uippdaterad!


godnatt!

Nu är älsklingen snart 25!

Hej hej!
I fredags fyllde Jocke 24 så nu är han ju snart 25, iaf engligt honom själv. Han säger alltid att han snart fyller ett år äldre fast han precis har fyllt år. Så han har redan varit nästan 24 i ett helt år men nu är han det på riktigt. Så helgen har varit ett stort firande av älsklingen :) I fredags morse, typ 04.10 väckte jag honom med presenter, ja jag skulle ju upp 04.30 så va tvungen att gå upp i tid. Sen hade vi party party på kvällen med förfest o utgång på marie laveau. Jocke va helt crazy, tror aldrig jag har sett honom danså så som han gjorde, han måste tagit nått :) ne då, han va bara glad.

Sen i lördags fick vi städa bort alla glasflaskorna o köpa bullar eftersom släkten kom o hälsade på redan två o hans päron stannade till typ halv nio o åt mat från woken brevid, tydligen tradition fast han bara bott här i tre år...well well det var trångt men trevligt med allihopa :)

Avslutningen på helgen var igår då jag bjöd älsklingen på middag o bio i stan :) Blev så sur, först skulle vi äta på vegstället hermans men de va för dyrt så då gick vi till Al forno på drottningatan ist där vi brukar käka ibland. Om jag inte beställer en vegetariana utan ost o oliver med banan o curry o extra kronärtskocka (ib´land) så brukar jag ta den vegetariska pastar'ätten som ska vara vegansk men igår var den tydligen inte det! Nu var det helt plötsligt ägg i pastan fast dom försäkrat mig om att det inte ska vara ägg i den rätten förut jag ätit där! Asså fett sur jag vart, tänk om jag hade varit allergisk då kanske jag hade fått ett anfall o stämt dom, tur för dom att jag "bara" är vegan! Iaf jag kände mig som en sån där kund som jag själv hatar att få på jobbet, sur o gnällig! Men jag frågade iaf om jag kunde få nått annat till såsen typ ris lr bulgur men de enda dom hade va potatis men hur bra passar potatis till pastasås=? Nej just det inte alls! Så jag frågade om jag kunde få billigare men det gick inte utan jag fick grönsakerna stekta tillsammans med kot potatis ist...orkade inte tjafsa så jag gick med på det. Men det var faktiskt helt okej..men de va sista gången jag gick dit iaf! Aja nu ska jag sluta o låta som en surkärring...men e bara så tröttt på att folk inte kan fatta vad en vegan är som inte äter ägg o mjölk!

Aja sen såg vi Patrik 1,5 iaf o den va jättebra! Rolig typ hela tiden o när den inte va det var den känslosam o tänkvärd! O torkel e ju så grym! T.o.m. Jocke tyckte den va jättebra fast den e svensk :)
Well well nu ska jag sluta skriva, jocke försöker få mig att titta på nån film som tydligen handlar om fryshuset fast amerikansk, inte lika bra som patrik!



Lite snygga poser från promenaden innan bion :P





Nu ska jag bli duktig!

Nu ska jag bli duktig på att uppdatera mig. Har precis ändrat färger och allt också :) Jahapp, vad har hänt sen i söndags då? Börjat en ny jobbvecka, jobbar morgon...ganska skönt faktiskt e så deprimerande att jobba kväll o förstöra hela dan... men men skulle egenligen ha träffat Zofie efter jobbet men hon fick inte tag på nått busskort så de vart inget, ist gick jag o shoppade lite själv, två partylinnen på gina! lr ja den ena kanske mer e en fin klänning, men ändå :) behöver faktiskt lite nya festkläder, spec eftersom älsklingen fyller år i helgen. Sen behöver jag en vinterjacka oxå, men hittar bara fula o dom som inte e fula e det ull i...

Jaja, nu har jag skrivit färdigt för idag, känner inte att jag är så bra på de här, skulle vilja va skitrolig o skriva massa fyndiga saker men kommer inte på nått smart för tillfället så jag fortsätter väl att beskriva min dag fast jag knappt hittar tangentbordet i mörkret...

Sitter just nu hemma med jocke o robban som dricker öl o spelar tv-spel, skitkul :O jocke tvingade mi o köpa en pizza på hemvägen eftersom jag inte vile att han skulle köpa wokmat med extra kött så han fick en vegetariana (dock med ost på) utan typ allt utom kronärtskocka plus paprika som han typ gav bort till mig iaf kronärtskockan, så de vart typ en margarita...heter det de? en sån me bara tomatsås o ost...fattar inte grejjen, men aja bättre än kött iaf :)

aja ska väl sluta nu o hoppas på att

Beslutsamhetsångest...


Igår åkte jag hem till mamma och pappa och sov över. Jocke har varit på landet hela helgen så jag ville/vågade inte sova själv här hemma, det spökar! Jag lovar! Asså, saker ramlar ner, det låter i köket typ varje natt, det prasslar om plastpåsar som inte finns och Jocke har sett skuggor i ögonvrån, glöm att jag sover här själv! Fast jag var tvungen i fredags, jobbade sent  och skulle jobba tidigt dan efter, men sov inte direkt bra...vaknade typ halv två på natten o trodde jag skulle gå upp. Aja det va iaf kaos på jobbet igår, först var vi för många personal o sen för några så jag fick stanna tills fem fast jag slutar halv tre, så pallade inte följa med ut på kvällen sen utan åkte hem till päronen ist.

Pratade med dom om hur jag ska göra med utbildningar och grejjer men jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra vet ju inte ens om jag kommer komma in och om jag orkar...har beslutsamhetsånngest!

Men nu är jag hemma med Jocke igen, han kom hem före mig, var tydligen värsta stormen på hans land odet har ju ösregnat hela dan här oxå så förstår att han kom hem tidigt. Ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt i morn igen...bläää! Aja ska väl kolla lite på ensam mamma söker innan jag sussar...jaja kanske inte världens bästa program men jag har fastnat, plus att det är massa schlagers i bakgrunden hela tiden, thihi :p

Tjingeling!!