Varför har ingen nyårsfest!?

Åhh jag får krupp snart....sitter här desperat och har pratat me mina vänner o vi vet inte va vi ska göra i morn...de kommer sluta me att vi sitter själva hemma me våra päron o firar nyår...men kanske har roskis fixat en lägenhet vi kan va i alla fall o om vi inte blir för många så finns chansen att andreas har en fest i sundbyberg..känns dock lite långt bort...men e vi desperata så e vi...

aja annars så tycker jag bara att jullovet rinner förbi utan att jag gör nått vettigt...har massa filmuppgifter o göra o de går väl sådär...skulle träffa berit idag men hon mådde inge bra...kanske träffar henne i  morn om hon ska me på vårat nyårsfirande som kommer att bli en katastrof...aja va ska man göra de e bara o le o göra de bästa av situationen!

tjong tjing!

Jullov!

Tjenixxen!

Va ett tag sen jag skrev nu men aa de har blivit jullov o igår va de julafton. Syrran me familj va här o de va ganska trevligt, kolla på kalle o åt vegansk julskinka (lr egentligen grilljerad kålrot). Sen delade vi ut lite julklappar o jag fick lite böcker o marilynprylar o en väckarklocka, mest  "småsaker" plus att jag fick typ massa pengar betalt på min greklandsresa som jag inte åkte på, bra.

Aja idag ska jag på Marias julfest i slussen, fick ett sms från roskis nyss, o hon e tydligen sjuk så hon ska inte me...men får väl ringa klara lr emilie o se var när o hur vi ska träffas o om de blir nå förfest typ... borde åka till stan o shoppa lite... ska lämna tebax pappas julklappar oxå, ett par för varma byxor o en fjärkontroll som inte funkar...hm..aja orkar inte skriva mer nu men tjingeling!