Ensam...

Sitter alldeles ensam hemma, det skulle va helt ok om jag visste att Jocke skulle komma hem sen ikväll och krypa ner med mig, men det gör han inte ikväll! Nej för han är på landet o ska sova över där, jag vet att det bara är ett dygn han e borta men känns så tomt...det är till o med kallare i våran lilla lägenhet när han inte är här...

Har skrivit lite påmin hemtenta som ska va klar den 16:e, borde skriva mer lr skriva om, för jag vet inte om det jag skrivit är bra eller dåligt, jag vet inte vad som krävs på högskolan, är bara van vid gymnasie betygskriterier ju! Men men får väl förtränga det typ en vecka till o kolla lite me dom andra i klassen o sen får jag väl ta tag i den igen, men känns ändå som att de inte spelar nån roll vad jag får för betyg, det är ju ändå bara den här kursen, jag behöver ju inte ens få godkänt! Men får jag inte de kommer jag känna mig så världelös som inte ens klarade av att få godkänt i dramatisk gestaltning som ändå borde vara min grej...lr nått...

Aja e lite seg idag också, va ju på kryssning i torsdags o halloweenparty igår. Kryssningen va ganska trevlig, framförallt med tanke på att den bara kostade 50 öre/pers! Partyt igår slutade väl i lite bråk, lr ja jag vet inte kom väl lite människor som kanske inte riktigt visste hur man beter sig...

Men men, sitter här med min tv, snart är det the hills o jag ska laga middag, kul!






Bara bara måndag...

Hej hej, idag var jag i skolan som jag alltid är på måndagar...ja utom nästa dårå men det är ett undantag....jahapp, va lite party i fredags för roy, började väl ganska bra men sen vart de lite tjafs som det alltid blir när jocke och cornelia ska spela ett spel tillsammans vad det än är för spel...sen åkte alla hem tidigt och det vart ingen utgång...men men....hoppas halloweenpartyt blir bättre nu på fredag :) nu invänder jocke o påpekar att det mestadels var roys fel till att det blev tjafs eftersom han fuskade och inte följde reglerna, denna mening är jockes egna :) nog om detta idag är det alltså måndag och jag har ont i huvet och är trött, orkar inte göra nått vettigt utan tänker bara ladda inför rep o teaterbesök i morn, skola på onsdag o kryssning på torsdag!

tjoho!

Italiensk afton!

Idag hade jag och älsklingen en liten Italiensk afton eftersom han fick en hel korg fulproppad med allt från olika pastasorter till vin och oliver. Mysigt, tänka tillbaka lite på italienresan :) Men jocke var inte jättepå på att kolla våran film därifårn som jag håller på att redigera men till slut kollade han lite iaf så snart ska den brännas, kul...jag gillar ju o sitta o pyssla med klipp hit o dit.

Igår var vi ute i gamla stan och firade att jocke hade fyllt 25, det kom en hel del människor så de va trevlans :)

I morn blir det jobb, bara för att jag säger det här nu så kommer det väl att gå dåligt lr nått, men jag längtar faktiskt efter att jobba, konstigt men är ju inte där så ofta nu så de ska faktiskt bli lite kul med omväxling till pluggvardagen som är ganska långdragen :P

Natti natti!

Lite mer testosteron tack!

Inte för att jag egentligen bryr mig om könet på en människa men ibland skulle man vilja vara man. Framförallt skulle man ju slippa denna "något" jobbiga period som inträffar en gång i månaden sisådär, vilken innebär allt från värk till humörssvängningar. Sedan skulle man ju få ganska så många nya fördelar om inte i hela samhället så i alla fall jobbmässigt och framförallt lönemässigt. Men om man bortser från dessa "självklarheter" så tycker jag det verkar mycket enklare för män att umgås med andra människor, framförallt med andra män. Jag hatar att dela upp människosläktet såhär och påstå att det är en biologisk skillnad på män och kvinnor men just nu känns det så. Det kan ju också vara en socialt inrotat skillnad och mer handla om normer vilket jag egentligen vill tro. Men om vi utgår från att män och kvinnor, för det mesta, beter sig olika i sina kompiskretsar, antingen beroende på kön eller på normer, så skulle jag just nu vilja vara man. Eller kanske i alla fall ha fler killkompisar, eller överhuvudtaget ha killkompisar, har typ en halv just nu.

Det känns så lätt för män att umgås med andra män, dom behöver inte gå in på djupare känslor och problem i tillvaron. Dom pratar inte om utseendet och den nyaste mascaran, nej dom kan helt enkelt sitta en hel kväll och bara spela tv-spel eller kolla på tv o det kan gå flera minuter innan nån säger nånting, tro mig jag vet. Fast jag kan ju inte svara för vad dom pratar om när inte jag är med, då kanske dom diskuterar allt från mode till The Hills Laurens nya pojkvän, något som dom aldrig skulle erkänna för en tjej.

Hur som helst så känns det ibland så komplicerat att bara "vara" med tjejer och vara "tjejjig". Jag är inte sån, bara ibland, jag kollar ju på The Hills och är ganska intresserad av shopping men jag kan lika gärna bara sitta tyst eller prata om så kallade "manliga" saker. 

Vad jag egentligen ville komma fram till vet jag inte egentligen så det är väl lika bra att jag droppar ämnet och försöker göra lite nytta och plugga ist! 

Hej hej bloggen...

...har inte skrivit på ett tag igen så tänkte bara skriva lite kort. Har fullt upp med plugg jag, ja det har kommit igång nu, så jag har inte riktigt tid med bloggande o på lördag fyller älsklingen 25 så då blir det släktkalas hos hans föräldrar, får ju inte plats i lilla miniettan :P Sen ska jag jobba långpass på söndag och skola igen på måndag iaf, trodde jag skulle va ledig efter som jag har skola nu i morn på fredag men icke! Men ska inte klagam, har ändå väldigt några lektioner. 

Men men tänkte ändå lägga upp en liten bild.

2 spöken och Emilie :P

Idag är det torsdag...

...och jag sitter hemma med min kära sambo som vanligt...ska snart äta tacos (vegansk) som vanligt  o sen är det Idol som vanligt :) inget nytt händer här med andra ord :P Igår lekte jag med Zofie i stan efter skolan, brände typ 1000 spänn, inte bra men ska antagligen lämna tillbaks en tröja, upptäckte att det var ull i den.

I morn blir det kulturell dag med mamma o pappa o jocke på waldermars udde o vernisage, innan det Ikea o sen kanske pubkväll på universitet o kanske till o med en utgång...får se där :)

tjolahopp!



Planering hos Sofi i tisdags (oxå med tacos :P)