Släkten är värst...

Det tycks vara så att jag gillar att blogga på söndagar, det är nämligen söndag idag igen, man har ju liksom inte så mycket bättre för sig. Jaha vad har hänt den här veckan då? Ja, fyllde år i onsdags, 20! fick ett presentkort på systemet så gick faktiskt dit på födelsedagen :P vad fick jag mer då? lite marilyn och elefantprylar (samlar ju), en tokmysig morgonrock av pojkvännen, en ålandskryssning av förä'ldrarna samt en gigantisk marilyntavla av syskonen. fick oxå en tokgod vegantårta (notera att jag inte får äta tårta varje dag trots att jag ser dom varje dag på jobbet) som elin gjort.

Ja, och igår var hela släkten på besök och dom fick träffa jocke, gick väl hyfsat men släkttillställningar är väl inte riktigt min grej kanske...aja snart en ny vecka igen och i slutet av den blir det 20-års fest förhoppningsvis blir det kul iaf :)

Nej, nu ska jag pyssla med nått annat söndagsgöra, typ städa eller bara hänga på nätet...

Tjingeling från den nu systemetmyndiga!


En vanlig söndag...

Sitter i soffan, inte hos Jocke och inte hos mamma och pappa, nej jag sitter i soffan hemma. Jocke har nämligen frågat om jag vill flytta in här och det vill jag :) Kommer väl inte direkt bli en sån stor förändring, folk tycker ju redan att jag bor här eftersom jag är här nästan hela tiden. Det som kommer ändras är väl att jag förhoppningsvis ska få mina nycklar hit snart, flytta hit lite prylar (dock inte så många eftersom det bara är en etta med kokvrå) samt att jag ska betala hyra. Adressändringen kanske jag ska vänta lite med, lite väl drastiskt :P

Ja, så jag sitter alltså hemma i fruängen i soffan och min älskling ligger i sängen och har ont i huvudet. Han har haft ont sen igårkväll då vi var ute med norskan och Sofi och Roy. Det var en skittråkig kväll, först kom Cornelia hit och förfestade med mig och Jocke, eller jag och Jocke förfestade egentligen inte för ingen av oss kände nått av drickat, men iallafall så åkte vi sen till telefonplan för att gå på landets treårsfest med enkö som var en mil lång. Dessutom var det 20-års gräns så vi gick ifrån kön och åkte till soft istället, men stannade typ en halvtimme innan Jocke och jag åkte hem. Känns som jag blivit för gammal för att festa, i alla fall för att gå ut. Roligare med hemmafester, och hemmafest blir det om två veckor när jag och Cornelia har 20-års fest! woho!

Men men, blir en lugn "ligga i sängen dag" idag, jag börjar ju sent i morn också :)

Ha det så bra alla där ute i cyberrymden så ska jag försöka ha det bra här hemma i fruängen!