Inget viktigt...

Hej hopp!

Tänkte bara säga att jag har låånghelg och det är nice. Är nästan klar med min observationsuppgit (och har ändrat mig anågende min lärare som faktiskt var ganska snäll o lät oss skicka in rapporten så hon kunde responsa på den) men har fortfarande lite kvar o finslipa tror jag :) Hoppas jag blir godkänd bara så blir jag glad.
Ikväll blir det lugn helg med Jocke som strax ska laga lite mat o i morn ska jag kolla på Cornis föreställning med Em som tydligen verkar va den enda som kommer...hm får se hur det blir med utgången...jaja det var väl det! :)

Tjoho!


En helg med Anna :)

Skickade nyss typ det sjunde mailet med en ny version av min observationsrapport till mig själv. Vet inte vad jag skulle göra om den försvinner, bara för det kommer väl både datorn och mail inkorgen krascha eller nått nu...nej men nu är du sådär pessimistisk igen anna, jaja okej förlåt då...men jag kan inte hjälpa att jag är bitter till naturen...det får du skylla på min pappa eller nått....lite schizofreni här nu va!?

Nej men allvarligt talat, apropå pappa så var jag och hälsade på honom i Tyresö idag. Skulle egentligen ha varit kattvakt men det bidde inget den här gången heller. Pappa valde att stanna hemma och ta hand om Wilma men jag tänkte att jag kunde titta förbi ändå så det gjorde jag. Åt världens godaste potatis & purjolökssoppa, rensade lite i garderoben så mamma blir glad och beklagade mig lite över skolan med min kära pappa (som också han beklagade sig över diverse krämpor här och var så ja det där med bitterheten som sagt...:P).

Är ju bara måndag så inte så mycket mer att skriva om denna vecka. Men men förra veckan då? Jo då: I måndags och tisdags hade jag allmän panik över forskningsfrågor som skulle vara klara till på onsdagen då vi gick ut på VFU. Onsdag till fredag hade jag panik PÅ VFU:n över att mina forskningsfrågor inte var nå bra och nu har jag panik över både frågorna, observationen och vad jag ska skriva...Men men i fredags efter VFU:n mötte jag Jocke i heron city efter att han fått vänta på bussen i typ en halvtimme och jag käkat en bamseportion med wok och ris ensam i foodcourten med en kille stirrandes på mig som måste undrat om jag bara var ensam eller både ensam och tokstrssad med tanke på att jag käkade upp bamseportionen på typ 5 min...jaja Jocke dök upp till slut iaf efter mycket om och men och vi gick på bio och såg Cornelisfilmen som faktiskt var bättre än jag trodde :) Sen skyndade vi hem för att se andra halvlek i idol och äntligen åkte Weise ut (fast jag tycker lite synd om honom).

I lördags var det meningen att jag äntligen, efter ett uppehåll på ca en månad, skulle träna med Zofie på dan men hon var tydligen sjuk igen stackarn så det vart inget. Men tur var det nog ändå då jag sprang mellan dusch o centrum o snacka i telefon för att fixa bussbiljetter till sälen och hämta en bok av en kursare i centrum samt handla på systemet. (det är okej om ni inte fattar den sista meningen där, det gör inte jag heller). Sen blev det en kvarts pluggande för att sedan fixa sig inför fest i rågsved. Vi åkte dit och jag tror jag både var den yngsta tjejen men också den längsta på hela festen. Annars va det ganska lugnt, folk pratade mest och jag o jocke hamnade i en skum diskussion med en fd vegan som alltid åt mat enligt tallriksmodellen och alltid måste ha fem olika färger på tallriken...hm ja..vi åkte hem ganska tisigt iaf och vaknade även rätt tidigt på söndagen. Jocke fixade tvätten och jag tog en tupplur efter att ha försökt plugga på morgonen men gett upp då Jocke märkte att jag bara satt och stirrade på skärmen och bäddade ner mig i sängen. Vaknade på eftermiddagen och fortsatte då ist medan jocke ändå var borta o övningskörde (stolt över honom, klarade tydligen av start i backen redan trots att han inte kört på länge, min pojkvän det!).

Well well får väl se hur många, förutom mamma som är världens mest nyfikna människa, som orkar läsa allt detta på en gång men ha så kul, nu ska jag antingen se på en skräckfilm eller sova tror jag, godnatt!


Didaktik-panik!

Hallå däär!

Känns lite som att folk (inklusive jag) har gett upp bloggandet litegrann. Vet inte vad detta beror på, sj har jag massa plugg o så få roliga saker att skriva om men gör ett försök nu iaf :) Är ju inne på min andra kurs nu- didaktik panik! Nä men det är intressant men sån himla skillnad mot förra kursen som va sådär härligt estetiskt flummig (som iof kan vara störande det oxå, men mest härligt). Nu är det exakta sidor ur exakta böcker som skall läsas till exakta datum och då ska man vara tokförberedd annars blir man nästan lite hånad av en fd psykolog som jobbat med allt man kan tänka sig och som kallar sig seminarielärare. Njä nu kanske jag var orättvis men hon är iaf lite sträng för mitt tycke :P

Men men har tagit det lugnt nu i helgen o bara läst o läst...nästa vecka ska jag va i skolan varje dag utom onsdag då det är basgruppsdag där vi ska ut till nån skola i aspudden och fråga barn i 2:an hur dom tycker en bra lärare är...hm ja ja...men resten av kvällen blir det väl beck och te antar jag :)

Tjoho!


Va bara tvungen att lägga in den här bilden, nått psycho som försöker va med på min bild! Haha!

Bowling med gänget förra lördagen, kuligt även om jag kom näst sist!

Så bestämde mig för att öva lite mer med Jocke i torsdags :)