Mycket fest och lite sömn...

Hej hopp!


Jättetrött idag, mycket festande och lite sömn de senaste dagarna. I fredags var det parkväll med Sandra och Rikard som också bor i fruängen. Det blev lite (mycket...) vin och lite buzz och andra spel. Det var tänkt att vi skulle ha sjungit singstar också men någon måste ha velat att det inte skulle bli nått. För självklart funkade det inte att köra. Har typ aldrig hänt förut men det som var konstigast av allt var att det funkade perfekt dan efter! Skumt, men vi hade trevligt ändå :)

I lördags var det också party. Jag och Sofi började med grillning hemma hos Ronja. Sen kom Ronjas två kusiner med typ fem kompisar och sen kom Zofie också förbi. Sedan drog vi till ett nytt ställe i slakthusområdet som heter "slakthuset" (mycket kreativt) nej då men lokalen va väldigt cool med allt från plastskynken till vitt kakel kvar. Men personalen och människorna var desto skummare och musiken var inte heller mycket att hänga i julgranen.

På söndag blev det lite lugnare iaf. Sov ganska länge och vid tre efter tvättningen gick jag och Jocke och kollade på en lägenhet, väldigt fin men den kommer att bli för dyr. Tyvärr, men vi förstod det för det var väldigt fräsch och dessutom hade den ett billigt utgångspris.

Men vilan blev inte lång, igår var jag först i skolan och kollade på en annan grupps slutredovisning. Sen åkte jag hem och solade lite med Erica (oxå hon från fruängen) tills jag skulle åka iväg till gärdet och träffa klassisarna för en avslutande fest. Det blev mat och dryck, femkamp och brännboll :) Trevlans!

Nu ska jag snart dra iväg och träffa mina tjejer! :)



Jag och Sandra på trappen :)

Rickard och Jocke, snygg pose :P

Grillmaster Sofi :P

Kolla kaklet

Skumma snubbar på dansgolvet...

Jesus-dj! Ännu skummare!

Jag och Erica i långbroparken :)

5-kamp med klassen!

Bra jobbat kära (tre) läsare :P

Vad duktiga ni är mina kära läsare! Nu vet jag vilka ni är (alltså säkert, jag visste det ju typ förut oxå men den där ovissheten är ju lite läskig asså :P). Men bara tre utav er ville berätta villka ni är, ni andra tre verkar fortfarande vilja vara anonyma, hm... Men ni med bloggar får iaf får jättegärna börja blogga lite mer så ska jag kommentera era bloggar oxå, tihi. Nä men skämt åt sido, det var kanoners i skärgården och det var även kanoners igår då vi firade mamma i hennes kolonistuga, satt ute där oxå även om vädret kanske inte var lika bra som i helgen, men men tror ändå jag brände mig lite till faktiskt, så så tokigt kan det ju inte ha varit :)

Idag var jag tebax i skolan igen, vi hade en gästlärare som pratade om bedömning, faktiskt väldigt intressant. Kändes mer meningsfullt än många andra lektioner. Vi ska ha henne hela veckan oxå så det ska bli skoj. Nu börjar det faktiskt kännas lite sorgligt att terminen snart är slut även om det är väldigt skönt oxå. Men jag vet ju inte vad jag ska göra i höst, är så ambivalent! Vill ju planera allt men hur ska jag kunna göra det när jag inte vet nånting? Varken vad jag vill eller vad jag kan? Vet ju inte vilka jobb jag skulle kunna få eller om jag kommer in på löneadministratörsprogrammet...varför måste allt va så svårt? Eller är det bara jag som krånglar till det? Förmodligen är det jag som sätter käppar i hjulet för mig själv utan att märka det...eller så märker jag det och då blir det ännu svårare! Kan man inte bara få gå i pension på en gång? Hehe neej dåå skojar baraa....eller gör jag det...?

Hur som helst så är det bara att ta en dag i taget och köra sista slutspurten i skolan och sen tokjobba i princip hela sommaren...ja så får det bli, sen får ödet avgöra vad som händer med mig...


Sundholmen

Hoho!

Nyss (lr ja typ fem timmar sen men ändå) hemkommen från sundholmen där jag varit sen igår morse med min kära sambo och hans mamma och pappa. Jätteskönt att komma ut i skärgården och bara ta det lugnt. Hade inte med mig nått plugg den här gången heller så har bara koncentrerat mig på att läsa min nya bok som är en shakespeareinspirerad da vinci koden kan man säga :) Varför jag inte hade nått plugg var för att jag väntar på feedback på min portfolio som jag snart ska lämna in och kan inte göra nått förrän typ på torsdag när jag ska få tillbaka den :) Så det blir chill för mig denna vecka förutom att jag måste vara med på lektionerna. Men men det är inte så långt kvar till man ska börja jobba igen, då blir det rutiner som gäller!

Nu ska jag nog sova snart (lr kanske läsa i min shakespearbok?) och i morn blir det firande av mami som fyller år :)



Natti natti











ps. kan du inte kommentera nått om du läst detta, skriv bara "hej jag har läst" och vem du är, är nyfiken på att se vem som läser :P"

Ma/Eng test!

Hej hej bloggen,

Är jätte nervös! Ska strax till fei (företagsekonomiska institutet) och göra ett ma/eng test! Jag hoppas verkligen inte att det är ett muntligt test, då kommer jag nog springa därifrån! Grejen är att jag ska vara där i två timmar och för att göra ett skriftligt prov tycker jag att det låter lite länge så jag vet inte vad jag har att vänta mig! Ångest!

Men men det är bara att göra...

Hej då...

Vi är med i matchen igen!

Nu är äntligen Sverige med i matchen igen! Vi kom trea igår! Jag är fortfarande i chock tror jag. Var säker på att Eric inte skulle gå vidare till finalen ens när de läst upp alla kuvert utom det sista och sen kommer han trea efter att ha legat etta nästan halva röstningen! Kanske inte halva men ett bra tag i alla fall. Jag hatar att vara patriotisk men när detdet gäller schlager då är jag en riktig svennebanan :P 

Äntligen är Sverige med i eurovisionmatchen igen!



Jag älskar teater

Jag kan nästan fortfarande känna adrenalinkicken från igår. Det var magiskt och jag blev än en gång påmind om hur mycket jag älskar teater. Vi hade en gestaltande redovisning igår och jag kom ihåg varenda replik och jag sa dem med glädje. Det är en känsla som inte går att beskriva. Det låter säkert hur flummigt som helst och konstigt att man kan tycka det är roligt att "leka livet"...men det är det. Det är som om man är inne i ett flow som avslutas med le grande finale då man hör publikens applåder allra sist av allt. Det behöver inte vara en stor publik och det behöver inte vara en hel pjäs, bara man hittar det där inre tillståndet så är man lycklig. Ibland tappar jag motivationen och känner mig dålig och tråkig men då gäller det att komma ihåg ögonblick som dessa. Oavsett hur det går resten av terminen så kommer jag att minnas dessa 20 minuter av lycka...

Jag älskar verkligen teater och jag hoppas att jag aldrig kommer att sluta med det...