Semester!

Nu va de ett tag sen jag skrev, detta beror dels på att jag varit på landet och dels på att vårat internet inte pallar att vara aktivt samtidigt som man laddar ner något....aja hur som helst så är det här typ sista dan på min semestervecka nu efter midsommar, sen blir det jobb i tre veckor o sen åker jag o älsklingen till Italien! Och i morn firar vi två år! Hoppas det blir många år till framöver, om inte hela livet!



Älskar dig Joakim! 

Utgång :P

Ska ut ikväll med Ronja o Sofi, hoppas de blir ett bra danshak den här gången (host...inte chaplins.....host) nä men de blir la kul!

Studentbild med mig o Elin :P


För jag har tagit studenten för jag har tagit studenten för jag har tagit studeenteen! Men det var för två år sen...!!

Ja jag tog för två år sen men Elin tog igår! Grattis gumman!
Va alltså på utspringet och mottagningen igår, jätte trevligt :) Men man blir lite nostalgisk och vill göra om det...känns ju ändå inte som jag gjort nått vettigt på de här två åren så skulle lika gärna kunna börja om från studenten :P

Men men så funkar det inte så nu sitter jag här hemma och börjar inte förrän  halv tre idag. Har börjat med mina vanliga arbetstider igen (fick deja vù nu apropå ingenting, hm läskigt) eftersom vi fått en ny kock i köket och jag därmed inte behövs där längre. Däremot är det personalbrist i cafét så där behövs jag verkligen.

Well well nu ska jag äta frukost, kanske lägger upp nån studentbild på Elin sen när jag fått in dom på datorn!

//Jaag

Vill bara vila...

Har haft en tuff vecka på jobbet och det känns så skönt med helg, hara bara tagit det lugnt hela helgen....känner mig som en dålig vän som inte orkar hitta på nått men vill bara isolera mig, vet inte varför...är bara så trött men ändå inte....det var bara det...

Kaos!!

Party partyt fick ett abrupt (heter det så?) slut i lördags. Nån idiot började kalla nån "blatte" o sen vart det ett j*vla liv. Maria började bråka med sin pojkvän och polisen kom, så studentskivan tog slut typ vid ett... men men Zofie o jag hade kul så länge det varade iaf, bra musik och kul förfest innan :P Det får vi göra om i helgen :)

Men men åter till allvaret igår, jobbade typ själv och inte bara som cafébiträde utan som köksbiträde oxå på ett 8-timmars pass som vart typ 10-timmars, orkade inte ens åka till IKEA när Jocke kom o hämtade mig efter jobbet. Idag var det lite bättre med personal plus att det regnade så det kom inte så mycke folk men dom tre dagarna som är kvar kommer va kaos, jag kommer jobba typ själv med Idde och en provjobbare plus att vi har feta buffébeställningen till fredagkväll som ska förberedas dom här dagarna...vill inte!! Längtar till helgen....

Aja orkar inte skriva nått mer nu, ska lägga mig och läsa världens bästa bok, jag är helt fast i Stieg Larsson trilogin...kan man undgå att vara det om man börjat läsa den?

Avslutar med en partybild på mig, Zofie o Maria,  natti natti!