Allmänt babblande...


Efter mitt halvdeppiga inlägg igår kommer här en prognos på vad som hänt på sistone :)
Förutom jobbsökande nästan varje dag så jobbade (ja alltså mitt sista pass på bellman) jag i lördags och var sedan på bio med älsklingen, i söndags hälsade jag på mamma, i måndags sprang jag runt i hela liljeholmsgallerian och terroriserade butiker, i tisdags fikade jag med tjejorna i liljeholmen och träffade sedan elin för att kika på jonas gardell i vitan och igår gjorde jag ingenting!

Så har det sett ut och idag ska jag fira min lilla systerson som fyller lika mycket som jag, 23!



Bilder:





Buzz med Zofie förra veckan

Bullar med Elin förra veckan

Fika i Liljeholmen

En proppfull vitabergspark

En svårfångad Jonas

Tankar...

Sitter på golvet och lyssnar på musik. Väntar på min man som snart kommer hem. Känner mig som en blandning av en estetisk, filosoferande, konstnärssjäl och en hemmafru. Jag slits mellan drömmen om att bli något stort, någon speciell, någon som inte skulle glömmas bort efter sin död och drömmen om att bara vara vanlig, att ha ett vanligt liv...kanske är det därför som det är så svårt att välja? Kanske är det därför som jag sitter fast, därför som allt bara står stilla...? Är det därför som det är så svårt?



Arbetslös!

Hallå där!


Nu är jag äntligen hemma på heltid. Har ju bara varit hemma på halvtid, om ens det, i sommar. När jag har varit hemma så har jag bara jobbat eller varit sjuk. Men nu är det höst så nu ska jag hålla mig hemma. Varje dag faktiskt eftersom jag är arbetslös. Ja, för er som missat det så struntade jag helt enkelt i att börja på löneadministratörsutbildningen. Jaha, varför då?- tänker du. Jo, därför att det nog inte är min grej och för att jag vill söka till tandsköterskeutbildningen i vår istället och då känns det ju väldigt onödigt att plugga i ett halvår till utan att man får någonting för det förutom en utökad skuld till csn (det räcker gott och väl med den skulden jag redan har kan jag lova). Nej så att så är det, nu är jag arbetslös, eller arbetssökande eller mellan två jobb...eller ångestfylld om du frågar mig...jo visst är det skönt att bara gå hemma hela dagarna men det är inte lika kul att tänka på att dagarna går, pengarna går och mina mina grå hår blir inte färre och mina hjärnceller blir inte fler...

Ja, så står det till med mig...det enda som är positivt är väl att jag nu har tid och träffa alla mina kära vänner som jag knappt har sett på hela sommaren känns det som. Jag började med Zofie i förrgår och igår var Elin här och bakade bullar.

Så har nån ett jobb till mig så är det bara att hojta till, tar i princip vilket jobb som helst!


Over and out!

Hemma igen!


Hej hopp!

Nu är vi hemma från Sardinien och också från Jockes landställe som vi var på i helgen direkt efter att vi kommit hem :) Det var kanon på Sardinien och även Korsika som vi åkte över till, lite kallt väder ibland men det var nästan skönt :)

Nu väntar jobb i tre dagar och sen åker jag till landet igen. Efter det åker jag, Jocke, Sandra och Ylber till gbg och sen börjar jag skolan, känns som att jag knapps varit ledig i sommar, men men :)


Lite bilder från vackra Sardinen och Korsika: