Allt flyter på...eller inte!

Tjingeling! (min standradfras :P)

Jahapp så har man börjat på högskolan oxå, eller ja universitet eller ja nått mitt emellan... Hur som helst så har jag bara gått en vecka på socionomprogrammet och funtar redan på att kasta in handduken. Det är SÅ mycket och jag är nog inte SÅ intresserad som jag kanske trodde av det här ämnet. Sökte ju psykologprogrammet oxå o trodde att det här var lite liknande men nje...visst vi läser typ 6 poäng psykologi men resten verkar mest handla om samhällskunskap typ, inte riktigt min grej tror jag. Känns som att jag gör körkortsgrejjen igen, betalar 1400 för halkbanan o sen skiter jag bara i det när våran bil går sönder, nu har intyget säkert gått ut. Likadant här, har betalat kåravgiften 500 spänn, en bok för typ 350 plus en middag för 50 kr= 900 spänn för en vecka på nått som inte e kul.

Aja nu kom cornelia så måste sluta!

Party to night!

Arg

Jag är arg för att jag glömt att anmäla att jag vill ha veganmat till en av de första skoldagarna. Jag är arg för att det är en litteraturlista på 50 böcker som jag måste köpa och läsa. Jag är arg för att jag är ensam vegan kvar. Jag är arg för att Cornelia, Sofi, Sandra, Andreas och till och med mamma! börjat äta kött igen. Jag är arg för att Elin inte är vegan lägre och för att Ronja börjat äta fisk och Klara ost med löpe i. Jag är arg för att studielånet och bidraget är för lite pengar för att klara sig på. Jag är arg på att mitt nagellack är utkletat. Jag är arg för att jag är hungrig hela tiden fast jag äter.
 
Men mest av allt är jag arg för att livet är så orättvist. Varför ska någon behöva genomgå detta som min syster och hennes man gör just nu? Vad är meningen med det? Om gud/gudarna (om denne/dessa nu finns) ska föreställa genomgoda och allsmäktiga så verkar dessa/denne ha tagit semester för tillfället. Det finns inget annat att skriva än att jag är så ledsen för deras skull och önskar att jag kunde göra något.

Jag tänker på dig storasyster!

Ledig!

Idag är jag ledig från jobbet! Lycklig =) Fast kanske borde jag jobba för att få pengar till skolan som börjar snart. Fick andra intagningsbeskedet idag, kom inte in på psykolog nu heller, men de visste jag ju. Däremot hade jag hamnat 16 platser längre fram i kön, grattis anna! Nu är j ag på 33:e plats ist för 49:e, yes! Men trodde ju inte ens jag skulle få stå kvar som reserv efter andra intagningen när jag kommit in på socionom, men så är det tydligen, så dom kan ringa vilken dag som helst verkar det som. Fattar ingenting av varken csn eller upprop lr nått men men får se hur de går.

Well well, i tisdags va jag oxå ledig eftersom jag jobbar på lörda. Va o shoppade o fikade me tjejerna, trevligt men köpte bara en mascara, på rea. Den va inte jättebra men va ju billigare så de e ok. Igår tog vi plus jocke en öl/vin/drink/cider på bara bistro. Skulle egentligen till kellys men tjejerna kom tydligen inte in, skumt eftersom både ronja o jag varit där förr.

Aja nu ska jag o jocke kolla på en beckfilm till, har ett litet race kan man säga :P

Natti natti!

Nytt år!

Jaja, jag vet att jagär dålig på att uppdatera, har ju inte skrivit sen förra året :P Nä men ja nu är även nyår över. Nyårsafton var väl sådär. Det började bra med våran 5-pars middag plus klara, ronja och robert. Vi åt skagenröra och vegansk skagenröra och massa annat gott bl a vegabnska sojaräkor, skumt :P Hur som helst så vart det lite tjafs mellan värdparet så dessa lämnade oss andra inann tolvslaget vilket var tråkigt men men nyår är ju inte den mest lyckosamma dagen på året. Min farmor dog på nyårsafton och hennes mamma och bror gjorde också det, läskigt!

Aja annars var det rätt trevligt iaf :) Jaha annars då? Jo, åkte skidor i flottsbro med jocke, klara, ronja och sandra o ylber som åkte sjärtlapp :P Det var kul, men väääldigt kallt, trodde jag skulle få amputera både tår och fingrar men dom vaknade till igen när jag kom hem och tog en varm dusch :)

Ja och nu sitter jag här ensam hemma med skrivkramp, har haft lust att blogga enda sen nyårafton men det har bara inte blivit av och jag har inte haft tid, men nu när jag har det känner jag att det här inlägget kommer vara det tråkigaste på länge... Aja är iaf hemma eftersom Jocke är på middag hos päronen, han börjar sin skola redan i morn, nervöst, hoppas det går bra för honom :) Ska verkligen försöka stötta honom så gott jag kan! När jag börjar vet jag fortfarande inte, får reda på det i morn eller på tisdag tror jag.

Well well ska sluta här för har inget mer att säga!



Jag i backen :P