Nu drar jag till landet!

Igår hade jag upprop på södertörn, var jättenervös innan men det gick faktiskt bra, peppar peppar ta i trä. Lärarna var inte alls så "stränga" som på socialhögskolan, utan mer flummiga och roliga sådär som estetlärare brukar vara :)
Sen blir det säkert mycket plugg här också, det är ju ändå en högskoleutbildning men vi får se!

Well well,  nu drar jag till landet med mamma i några dar, börjar ju inte skolan på allvar förrän om typ en o en halv vecka.

Tjingeling!

Till syster och barndomsvän

Tänkte tillägna ännu ett inlägg till dig Sanni. Jag kan inte förstå vilket helvete du går igenom men jag ville bara säga att jag lider med dig och förstår om du inte direkt kan se livet från den ljusa sidan just nu. Vi två är ganska lika tycker jag, har lätt för att se saker negativt och inte uppskatta det positiva, för lite seretonin i hjärnan som mamma skulle säga :P. Kanske har du för lite seretonin men vem skulle inte reagera som du gör i din situation? Vet inte vad jag ska säga riktigt men jag hoppas bara att allt löser sig på ett eller annat sätt så att allt blir som vanligt igen, eller ja så vanligt som det kan bli.

Sen vill jag också tillägna min barndomsvän som jag inte träffat på länge, en tanke. Upptäckte inte förrän idag att hon också har en blogg. Berit, jag kan inte förstå din situation heller men jag är så ledsen för din skull också!

Många kramar på er båda!

Kräftskiva!

Igår var det kräftskiva hos Sofi och Roy och jag var självklart där, trots att jag inte äter kräftor :P Jocke bakade en veganpaj med tofu till mig ist o så gjorde jag en vegansk skagenröra med tofu också, så det va najs. Jocke åt inte heller kräftor faktiskt, däremot åt han bacon i sin paj, hm...Nä men det var trevligt, men ganska kallt, vi satt ute o det började regna där ett tag.

Ja nu sitter jag här och lyssnar till det underbara ljudet av starwars på playstation, ja ni kan ju gissa vilka som sitter bakom ryggen på mig och spelar...ja just de grabbarna grus Jocke och Robban. Dom ska ha grabbkväll medan jag ska ut med tjejerna på 90´s. Förfest hos Cornelia o sen ska vi förhoppningsvis hitta dit, dom har ju flyttat o sist vi skulle dit slutade det med att vi åkte hem...buhu....hoppas det går bättre ikväll! Tjingeling!






e

Sommaren är snart slut men det gör inget!

Ja nu är sommaren snart slut. Min semester är slut och jag har börjat jobbet igen, men det gör inget. Jag vet att bara för att jag skriver såhär nu så kommer nånting att hända men det känns som att allt är så himla bra nu. Jag har mina vänner, min familj, mitt jobb som faktiskt är ganska kul att komma tillbaka till efter semestern och jag har min underbara pojkvän! Dessutom så har jag faktiskt en semestervecka till kvar om en vecka innan jag börjar skolan. Jag hoppas på att mitt pluggande ska gå bättre den här gången än förra, det känns inte lika seriöst dn här gången så jag hoppas att jag kan ge dramakursen mer än två veckor iaf, som var så länge jag gick socionomprogrammet.

Sen måste jag bara berätta lite om våran vecka i Sicilien, skrev inte så mycket förra gången. Det var en jättebra vecka, sol hela tiden och en mysig ö med många fina små byar och fina klippor vid vattnet. För att inte tala om etna som var häftig att kolla på, kändes som man var på månen :P Nej, Jocke och jag var inte klara där, vi funderar på att åka tillbaks nån gång i framtiden, kanske inte nästa år men nån gång iaf.

Lägger upp lite bilder oxå:


Jag på balkongen


Jocke på etna


Grotta vi åkte förbi