Tack för att du finns!

Ibland känner man sig ensam fast man är med någon 24 timmar om dygnet. Nu tror ni (eller ja du, eventuellt någon där) att det inte är bra mellan mig och min älskade Jocke, för det är det. Han frågade tillexempel precis nyss hur jag alltid kan vara så söt oavsett vilket humör jag är på, att jag alltid är glad och mysig och ler minst 2 procent med munnen. Så oss är det inget fel på....ändå känner jag mig ensam. Kanske beror det på att jag varit isolerad från internet p.g.a att vi haft ett virus på datorn. Kanske beror det på att jag varit bortrest nästan hela sommaren och missat det mesta i sthlm. Eller så är jag helt enkelt bara så att jag är för tråkig för att folk ska vilja umgås med mig?

Jag vet inte, jag vet bara att jag ofta känner såhär på sommaren. Kanske nån slags sommardeprission eller nån slags ångest inför vad som ska hända i höst? Kanske har jag själv inte anträngt mig tillräckligt för att folk ska anstränga sig för mig? Jag vet inte men jag vet i alla fall att hur det än ligger till så har jag alltid min bästa vän i livet som ingen kan byta ut. Min själsfrände och förhoppningsvis min livskamrat livet ut. Världens bästa sambo som absolut kan ersätta en miljon andra vänner.

Joakim Odö heter han och jag älskar honom av hela mitt hjärta!


Hemma ett tag :)

Hej hopp bloggläsare. om det nu finns några såna :P
Sitter här med tv:n i bakgrunden och Jocke läsandes i soffan. Klara och Cornel var nyss här och hämtade sina blommor, kul o se Klara, va längesen!

Så nu är jag som sagt hemma igen ett litet tag. Kom just hem från mitt landställe där jag och Jocke varit några dag och innan dess var vi på Jockes. Nu blir det jobb för mig mån-ons och sen drar vi iväg till dalsland och västkusten på fredag för släktfest och födelsedagsfirande :)

Bildeeer:


Hejdå sthlm igen!

Hej hopp!

Nu drar jag snart ut i skärgården igen till Jocke pockes landställe :P Men innan dess blir det utgång med tjejerna och killarna ikväll!

Pusspuss




Bilder från bad i flaten i onsdags med Jocke och Pappa och igår med Zoffan:



En dag med Elin :)

Nu har jag varit hemma typ fyra dagar och jag har mest slöat. Söndags och måndags var bara "innesittardagar" med undantag för att gå till centrum och lild. Söndagen var helt okej men på måndagskvällen kände jag att jag började klättra lite på väggarna medan Jocke lugnt satt kvar i soffan och uppmanade mig att ta det lugnt och chilla lite. Men igår började jag och Jocke dagen med lite tvätt och sedan åkte jag inte till stan för att möta Elin, äntligen en dag utanför fruängen, hehe!

Det blev en promenad och ätar runda med Elin. Vi började med att gå till Herman's för att fika, två islatte och två muffins för runt 70 spänn! Helt sjukt billigt! Och det var ju såklart veganska muffins, mums! Sen rullade vi vidare från söder till sveavägen, med några stop i gamla stan eftersom det började regna. Där slog vi oss ned på "det mysiga buff'estället" och tog varsin sushitallrik, mm! Efter att ha struttat runt lite till i stan begav vi oss hemmåt, men det var en trevlig lugn (men inte tråkig) dag på stan!

Idag ska jag och älsklingen först bada lite i flaten och sen blir det pizza och fotbollskväll med pappsen!

Hej hopp!




 

Hemma igen!

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från en härlig vecka på Gotland med Jocke, Cornelia, Sofi, Roy och även en stund med Emilie och Erik :) Det vart en ganska lugn vecka med mycket sol och bad och även lite sightseeing :P
Idag blir det bara en lugn dag, orkar nog inte ens gå utanför dörren tror jag, på sin höjd trippar jag över till Lidl eller så låter jag Jocke göra det :P

Blir nog hemma ett tag nu om det inte dyker upp nån resa eller kanske några dagar på mitt eller Jockes land!

Lite bilder: