Igår

HAHAHA!! Kollar på alla filmer från igår, såå roligt! Orkar inte skriva nå mer :)

Tappat intresset kära vänner?

Hej hej bloggen!

Vet att jag varit dålig på att uppdatera men jobbar ju hela tiden nu :(
Men vad har hänt med alla mina bloggande vänner? Inte ett inlägg på flera veckor? Har ni tröttnat lr? Vill ju veta vad som händer i era liv när jag inte träffar er :) Den enda som uppdaterat är hon som brukar uppdatera minst, cornelia bra jobbat!

Well well, jag sitter iaf här o som vanligt ska jag snart åka o jobba med min "brukare" eller "vårdtagare" som det tydligen heter. Ska sova över för sista gången förhoppningsvis! Har ju sagt upp mig o på schemat är det iaf sista gången men man vet ju aldrig, kan ju dyka upp nått extrapass...

Mensvärk har jag oxå, bläääääää! Men men "det är ju bara ett tecken på att kroppen fungerar som den ska" o så e de ju...:) Nä men jag mår ju iaf bättre i hjärnan när min kära tjejvecka sätter igång, är verkligen som att det tryckande åskmolnet bara lossnar o börjar regna o allt känns mycket bättre..flummigt det där vart men jag antar att man förstår detta om man sj är tjej :)

Hej så länge! :)

Orkar inte uppdatera...

...men gör det ändå...vet inte varför...varför??...ätit min spenatsås med bönor o pasta.....mums skulle patricia säga o mums säger jag oxå....har nyss varit på ikea....ska snart kanske träna...ska jag?....möta älsling efter jobbet?.....sen blir det bara jobb i typ 8 dar i streck så syns om mer än en vecka kanske??....bla bla....ingen kreativitet fast jag tjatar om det på mina dramalektioner....men man ska ju skriva det första som kommer upp och det gör jag nu....åhh så bra det blev!....eller inte..............ciao ciao!

Ny layout

Hej hej!

Måste ju bara uppdatera nu när jag fixat en ny layout :p Under veckan som gått har jaf tränat, ätit, stått bup, fikat, shoppat, vart på gratisteater o partat igår. Orkar inte skriva mer men här e lite bilder :)

Tjingeling!


Dramaten med Sofi

Matshopping med Zofie

Grillning med Corni o Zofie

Träning ;)

Idag jobbade jaq BARA på mitt "dramapedagogsjobb" så bara en timme, skönt. Kom hem typ 12 efter en liten shoppingtur på tu man han med mig själv...ehm ja ensam iaf i liljeholmen...Sen åkte jag till hornstull, träffade Jocke typ i 20 min eftersom han ändå skulle byta tub där...sen träffade jag Zofie för ännu ett nytt träningspass där vi glömde o stretcha, tog varsin banan på parkbänken utanför, asflabbade som aldrig förr o gick sen o tog varsin latte för att sätta oss i vårvädret vid kajen. När jag kom hem fixade världens bästa pojkvän middag, mums var det o nu ska jag snart sova!

Natti natti, syns kanske inte på ett tag om jag måste dra till sälen :P

Mmm...

Hallå där!

Sitter halvt som en zombie i sängen o väntar på middagen som jocke står o fixar i köket. Var ute igår efter träningen o så hoppade vi upp tidigt i morse för att gå på trädgårdsmässan men jockes mamma o hennes kompis, tevligt trevligt men helt slut o i morn blir det jobb igen, på bellman, långpass, woho!

Lite bilder både från igår o från trädgårdsmässan idag:




Bla bla bla...

Hej hej, känner faktiskt att jag "borde" uppdatera min blogg trots att jag egentligen inte har någon lust att skriva och trots att det egentligen inte är någon som läser den, ja inte många iaf, men kul ni som gör det :) Hur som helst så jobbade jag tisdag till onsdag. Åkte hem och städade typ tills 12 då elin dök upp o så lagade vi mat, sen drog vi iväg till kungens kurva för ett ikeabesök och skoköp till oss båda, det blev ett par vita billiga tygisar för min del och ett par svarta fejkconverse till elin :) Sen åkte vi hem o käkade middag i kollade på pirates 2:an, alltid lika mysigt med dom filmerna :) Idag är det torsdag fast jag tror att det är typ tisdag lr onsdag. Men men sitter ensam iaf, Jocke är på praktik o jag tvättar, usch nu låter det som om jag är värsta hemmafrun men dom som känner mig vet att det inte är så! snarare tvärt om, aja ska iväg o träna sen med zofie iaf o sen får vi se vad som händer!

Tjiho!


Lite bilder från i måndags :)

Kortis

Hej hej ska bara skriva lite kort att jag varit ledig idag! Så skönt! Jobbat massor nu o äntligen ledig. Så tillbringade dagen med ett museumbesök med Jocke på sjöhistoriska, hm var inte lika stort som man kommer ihåg det när man var lite men men kul ändå, vi tänkte att vi måste ju vara lite kulturella :P Sen mötte vi iaf upp Zofie i stan o åt på vapiano, mums, samt tog en fika för att sedan åka hem o "lata oss" lite i soffan.
I morn blir det jobb igen för att sedan vara ledig från onsdagmorgon till söndag, woho!

Natti natti

Påsk :)

Idag är det långfredag och det är meningen att man ska vara hemma och sörja för Jesus eller ja iaf vara ledig och ha en heel låång helg framför sig. Och ja, jag har en heel låååååång helg framför mig fylld av jobb, jättekul, absolut!  Nej då jag ska inte klaga, det finns ju faktiskt dom som inte har något jobb alls och inte har råd att köpa påskägg och varför ska dom då vara hemma på påsk om dom ändå inte kan köpa påskägg och äta godis? Nej just det det är inte synd om mig...snyft snyft....

Iaf i onsdags och torsdags var jag iaf ledig. Vart ju precis som jag trodde, ingen träning i onsdags p.g.a zofies och annas vanliga otur, eftersom zofie redan beskrivet händelseförloppet så fint så får ni kika in hennes blogg om ni är intresserade: http://zofythegreat.blogg.se

Men det var utgång med tjejjerna iaf. Först skulle vi gå till little persia men det var proppat o på underbara bar ville vi inte betala garderob så då vart det carmen till slut, billigt o bra! Så det vart en tjejkväll med em, corni och sandra som vart lite lulligare än vanligt, hehe :P

I torsdags, alltså igår, fick jag vakna tidigt fast jag var ledig, slänga i mig frukost, springa ner till tvättstugan för att sätta en lapp o säga att jag kommer lite senare och börjar tvätta. Sen åkte jag in till stan för att hitta lite presenter och köpa bl a ett par nya leggings till mig själv. Sen mötte jag upp Jocke vid östermalmstorg som hade halvdag på sin praktik o så gick vi och påskhandlade lite. Åkte hem och jag lurade jocke att det var översvämning i köket vilket han trodde på fullt ut, haha april april! Sen tvättade jag lite o så kolla de vi på en flummig men bra film men jim carrey :P Sen tog vi bussen till jockes föräldrar och åt en liten skärtorsdagsmiddag, trevligt trevligt var det :)

Ja  o så är det långfredag idag och jag sa just hej då till jocke som ska iväg till blidö o fira påsk med farmor o co medan jag strax ska börja göra mig i ordning för jobb, tjingeling!


Sandra o ölen, Emilie o Anna som tomtar o flummiga Cornelia som vanligt :P