Woho! :)

Hallå där!

Idag hade jag kursavslutning på min första kurs på lärarprogrammet :) Även om jag inte vet om jag blir godkänd så känns det bra att iaf nästan klarat av en halv termin :) Känns som att det mesta går bra för mig just nu så jag bara väntar på att nått ska hända som vänder det hela...oj vad pessimistisk hon är tänker kanske du! Men om du visste allt som hänt mina kompisar så skulle du nog oxå undra vem som står på tur...mhm! Meeen man ska ju ta vara på den tiden man har o glädjas åt det man får så de gör jag nu för en gång skull, jag mår bra!

Puss!


Parmiddagsbild :)


Anna is back! :p

Tjänare bloggen, de va inte igår!

Woho vad har hänt sen sist då? Tja, fortfarande kvar på lärarutbildningen. Har VFU nu, haft det snart i två veckor. Både kul och jobbigt är det. Låånga dagar med (ibland) jobbiga elever men ack så lärorikr o intressant. Har faktiskt lärt känna några lärare lite granna när jag o andra vfu:aren hoppat runt på lektioerna som piff o puff. Var dessutom med henne igår o kollade på en stand up tävling som min handledare var med på o vann! Så cool brud hon är :P Det var nice, eftersom jag o Frida som andra vfu:aren heter satt längst fram så blev det lite prat inför publiken oxå :P

Jaha annars då? Jo min kära sambo fyllde 26 förra helgen så det var släktkalas o ett första möte mellan våra föräldrar som gick bättre än förväntat tycker jag :) Jocke fick även biljetter till dramaten av mig som vi avände i lördags, jättebra pjäs! Just de, får inte glömma en annan grej som hänt: Jag har äntligen fått ha min efterlängtade parmiddag med Omar o Zofie! Jätte trevligt, bubbel, god mat o sällskapsspel, kan det bli bättre?

Nu är det alltså onsdag, helt slut efter VFU:n. Väntar på att Jocke ska komma hem från stan så vi kan käka lite middag tillsammans o så blir det upp tidigt i morn oxå o köra järnet i två dagar till, sen e VFU:n slut för den här gången. På fredag drar jag ut i skärgården igen, den här gången med Elin o syster till fåglarö, ska bli kul, va lägensen jag va där nu! Tar väl med datorn oxå så jag kan skriva klar eximinationen :)

Tjingeling!

Några tankar i huvudet bara.......?

Bla bla...känner mig så otroligt tråkig....håller på och tvättar...håller på med en utbildning som jag egentligen inte vet någonting om....är jag deprimerad eller har jag bara lite ångest?....gillar hösten men saknar sommaren....mycket är kaos men ändå inte....vart är jag på väg?....varför lyssnar inte människor på varandra?......bla bla....flum....hade iaf en otroligt mysig och lugn helg med världens bästa pojkvän, tack för att du finns Joakim!