Har ingen rubrik idag...

Hej bloggen! Vet inte vad du ska handla om idag så därför får du heller inte heta något...
Igår var jag hos min kära syster i strängnes som fyllde 40! Grattis! Det var trevlans att träffa både nära och "långt bort" släktningar". Stannade inte så länge, jag mamma o pappa tåg tåget hem vid typ 6 så jag skulle hinna se melodifestivalen oxå :P Missade ju förrra så va ju tvungen att de den här, men eftersom våran TV e trasig så åkte jag hem till Cornelia o kollade ist, trevligt att kolla med nån som e lika slagernördig som jag! hehe... ja o nu sitter jag o väntar på henne plus ronja som ska komma över o käka middag! trevlans det oxå =)

Mhm, jobbsökandet då? nje går sådär, har inte hört nått från waynes ens, han skulle ju ringa i slutet av veckan o nu är det sönda eftermiddag!

Aja hej då på er alla där ute!

Utmaningen :P lr nått...

Nu har jag gjort som sofi nästan, tagit sjätte bilden i sjätte mappen i sjätte mappen eftersom vi har massa mappar o råkade hamna i pride mappen....hoppsan det här fotar jag o jocke!





jaha va ska man säga, jag jocke mfl stod i regnet i somras vid mariatorget o fotade typ hela tåget, det var en upplevelse, men roligare var det att gå i tåget som vi gjorde typ tre år tidigare!

Provjobb

Ja ja, jag vet, jag har varit dålig på att skriva...men  jag har faktiskt bättre saker för mig, eller inte, borde ju ha all tid i världen till att sitta här och kladda men jag pallar bara inte, jag är såå rastlös. Har loggat in på bloggen flera gången men sen har det bara inte blivit av, men nu har jag ju fått två nya läsare så jag kanske borde uppdatera mig lite, min kära syster har ju bloggat själv ett tag o läst min o nu har ju t.o.m mamma som för typ en månad sen inte ens visste hur man satte på en dator, börjat läsa och kommentera! Men jag är rastlös och har svårt att bara sitta ner och ta det lugnt och  koppla av, jocke säger att jag borde läsa så han gav mig två böcker med 1000 sidopr i varje i present men vet inte hur jag ska kunna koncentrera mig och läsa ut dem, kommer ta minst ett år. Har läst ett kapitel hittills, känns inte som att jag kommer komma till ro förrän jag fått ett jobb jag vill ha.

Såå, vad har hänt sen sist? Ja jag har blivit ett år äldre, eller min ena siffra har bytts ut från en 0:a till en 1:a, jag är nu mer 21! Spännande! Ne nu börjar det nästan bli jobbigt att fylla år,, snart kommer rynkorna oxå, eller snarare inte. Folk tycker ju nämligen fortfarande att jag ser ut som 16-17! Känner mig så förolämpad! Jag provjobbade nämligen på waynes coffee på drottninggatan och där trodde dom att jag bara var 16-17! Tack för den liksom! Ahh! Aja det gick väl sådär hur som helst, jobbade bara med killar, typ 4 st plus chefens son som va typ 12! Nej, visst får jag inte va kräsen men nått som är sämre än bellman tänker jag inte ta! Kanske kommer jag få ångra mig men jag är nog hellre arbetslös ett tag till faktiskt, fick inte rätt känsla av att jobba där. Kanke inte ens får börja jobba på riktigt så då slipper jag ju iaf välja hur jag ska göra men nu lutar det åt ett "nej tack".

Well well, i fredags var släkten här, det var trevligt :) I lördags var vi ute, på huset! Blev besviken på musiken ananrs va de la bra :P

Ja de va de de, nu ska jag fortsätta med mitt fritidsforskande och jobbsökande så hörs vi om nån vecka!

Singstarkväll!

Jag har märkt att jag ofta stavar fel i mina blogginlägg, ska försöka ändra på det, kanske borde läsa igenom dem innan jag lägger ut dem. Hur som helst så hade vi singstarkväll igår, jättekul! Vi var 9 pers som mest så vi fick ihop till två lag med 4 i varje, Ylber ville inte vara med. Förståligt, det kan ju inte vara så kul att sjunga med, specielt inte på dom svenska schlagerlåtarna. Apropå schlager så är det melodifestivalen ikväll! Jag är taggad som vanligt, schlagernörd som jag är :P Men tycker det verkar lite krångligt med det nya systemet som dom hittat på. Redan förra året var det krångligt med duellerna i andra chansen men nu verkar det som att folk åker ut direkt från delfinalerna när de fått för få röster, tror inte ens att artisterna själva riktigt har koll på allt. Aja tur att jag inte är artist, bara "wannabe artist" på singstar :P 

Just det, glöm att berätta: Jag har blivit nyttig, ja iaf i en o en halv dag... Nej men jag har joggat både i går morse och idag, tok jobbigt men känns ändå bra efteråt. Dessutom har jag börjat äta nyttigt, bara dricka vatten...med undantag för igår dårå...o nyss gjorde jag en nyttig smoothie med frysta bär, juice o sojamjölk till min grova hummusmacka utan smör och med paprika! Vet ju inte hur länge det här kommer hålla men tänkte att jag har ju inget bättre för mig nu på dagarna så varför inte vara lite hälsosam? Har ju gått upp typ fem kilo sen jag slutade jobba! 

Men men ikväll blir en lugn kväll framför melodifestivalen och kanske lite god mat oxå :P

Lite bilder från igår





Till systra min

Kände bara att jag var tvungen att tillägna ett inlägg till dig, det är det minsta jag kan göra för dig. Jag känner mig så hjälplös och jag är så ledsen för din skull. Som jag sagt förut så finns det inga ord att säga, ingenting jag kan göra eller påverka. Men kom ihåg att hoppet är det sista som överger människan. Men det verkar du redan ha förstått, jag tycker du är så stark trotts allt. Hade det varit jag så hade jag bara gått och lagt mig och legat där så länge jag kunde, jag skulle gått under för längesen om jag var du. Om jag kan göra något för dig är det bara att säga till!

Tänker på dig!

Många kramar på dig storasyster! 

Fri som en fågel!....eller inte....

Jag har blivit fritidsforskare....eller hemmafru, fast inte fru...hemmaflickvän?....ne eller jag är iaf "mellan två jobb"....hur som helst ni fattar, jag är arbetslös! Ja, det vart inget mer med skolan och inte heller med jobbet så nu går jag runt och är fri som en fågel...fast en fågel utan pengar och framtid...men  ofta har en fågel pengar? Nej men ärligt talat så är jag VÄLDIGT förvirrad just nu, vet inte om jag vill plugga eller jobba, och absolut inte med VAD. Så nu funtar jag iaf på att bara hitta nått nytt jobb, helst i butik (typ ica/hm/vad som helst) och bara jobba tills jag verkligen kommit på vad det är jag vill göra. Kanske tillbaka till socionom? nej...kanske söka psykolog igen o hoppas på bättre chanser att bli antagen..? kanske ta en KY-utbildning? hm....listan kan bli låång när man ska räkna allt man kan tänkas göra, men den kan oxå bli kort: jag vill inte göra nått alls!

Well well, idag var jag på arbetsförmedlingen o registrrerade mig, fick lite papper o en tid för möte på månda, dom ska tydligen satsa extra på ungdomar, antar att det inte ser bra ut för sverige om vi har hög ungdomsarbetslöshet lr nått. sen var jagf på bellman o väntade ytterligare typ 40 min på min kära chef för att få mitt arbetsinyt o lite annat. kanske ska jobba lite grann nästa vecka, får se hur de blir. han ringde igår typ vi sju o undra om jag kunde hoppa in i morse o jag sa ja o sen ringde han 3 min senare o då skulle jag inte jobba, lite rörigt de där. Sen åkte jag iaf runt (lr ja jag gick faktiskt från hötorget till medis, stolt) o lämnade cv:n, men dom flesta behöver ju absolut inte personal i dess dåliga tider, men men försöka kan man ju alltid göra! Sen åkte jag hem till stackars Ronja som var sjuk för första gången på typ vet inte hur länge, hon har aldrig vart sjuk på dom typ 4,5 år jag kännt henne. Hon gjorde veganlunch o allt :P trevlans det.

Nu sitter jag här hemma i röran med jocke o robban, som vanligt. I morn blir de singstarkväll me tjejerna o maybe några boys oxå, iaf jocke o robert :P 

Puss o kram bli vegan då! 


Min fina cv-bild (ser ut som hej kom o hjälp mig!)