Kissie

Hej hej!

Måste bara bloggnörda mig och säga att den mest skandalomsusade bloggaren var på mitt jobb igår. Det konstiga är att jag hade sett några klipp med henne innan jag gick till jobbet och tänkte faktisk; tänk om jag skulle stöta på henne? Sen tänkte jag att hon väl aldrig skulle röra sig i sergelkvarteren, men tydligen gör hon det ibland och hon bloggade till och med om det:
http://www.kissies.se/page/2 

Det roliga är att jag inte såg att det var hon förrän min arbetskompis påpekade att det var hon. Jag tror till och med att jag hoppade över henne i kön utan att tänka på det, hehe... Såg bara nått stort blont hår titta fram över disken och antog att hon beställde tillsammans med sin kompis, så jag fick gå ut och spana på henne sen, hehe. Men min jobbarkompis sa att hon iaf varit trevlig, till skillnad mot vad hon varit när hon träffat henne på krogen en annan gång. Men men då var hon väl "kissie" och igår "alexandra" hehe...

Jaja andra bloggaren som varit inne hos mig faktiskt hehe...tyra var ju där en gång förut, hon var dock inte lika trevlig, men inte otrevlig heller..

Nu ska jag snart iväg och jobba igen, kanske dyker det upp nån annan spännande person idag också?



Gröna Lund :)

Hej hopp!

Igår firade jag och Jocke vår 4-årsdag på grönan, så det blev ingen hemmakväll :) Eller jo lite senare blev det lite koll på Johan Falk eftersom vi var hemma ganska tidigt, Jocke skulle ju upp tidigt idag och vi är ju båda fortfarande lite förkylda också. Men hade en underbar dag med allt från twister till 5-kamp :)

Nu väntar ännu en arbetsvecka...men men om tre veckor ungefär drar vi till Sardinien! Längtar!




Bilder från grönan:




Midsommar över och jag och Jocke går in på vårt fjärde år tillsammans :)

Hej hopp!
 

Så har man firat midsommar på "riktigt", dvs i skärgården så som det ska va, med mycket folk, mycket mat, dragkamp och segelbåtar :) Kom hem från Jockes landställe igår och har haft det toppen förutom att vi båda är lite förkylda men är hemma och ledig idag för att försöka repa mig lite efter de nästan tio dagarnas jobb i sträck följt av ett midsommarfirande i tre dagar :) Stackars Jocke däremot får gå och slita för att tjäna ihop lite stålar :)

Vi firar föresten 4 år idag och detta kanske firas med att vi ska göra en sak på stan, men får se hur min älskling mår efter jobbet :) Annars blir det väl en myskväll i soffan, inte så illa det heller :)
Men det känns helt sjukt att vi varit tillsammans i 4 år! Känns som att det var i våras vi träffades på After. Tack kära Sara som fyllde år den 16 maj 2007, det var du som gjorde att blickarna från Jockes killgäng drogs till mitt tjejgäng :)

Nej nu ska jag snart göra lite vardagssysslor, som att tvätta, trots att det är en glamourös dag idag :)


Puss och hej!





Midsommarbilder:


Jag älskar dig Joakim och jag vill gärna spendera minst 4 år till med dig! 

Glad Anna

Idag ska jag jobba min sjunde dag i rad på bellman och jag är fortfarande förkyld! Men det gör inget för idag är jag glad och jag måste bara få säga det! Spelar ingen roll om jag blir ledsen om en timme, då har jag iaf uppskattat att jag är glad nu!

Det var bara det :)

Ha det bra ni som läser! :)


Jobb, jobb, jobb...

Vad har jag tackat ja till egentligen? Att jobba 9 dagar i sträck är nog inte min grej och det vet jag ju men nu gör jag det ändå...en av dagarna blev t.o.m. ett 12-timmarspass...men det känns ändå skönt att inte bara gå hemma utan nån inkomst :P Försöker att göra saker ibland efter jobbet iaf så att dagarna inte blir hur tråkiga som helst och det kanske är därför jag är så trött också...

Men jag måste bara säga att jag nog är färdig med Bellman snart, känner att jag inte orkar vara på topp längre och att jag inte ÄR på topp längre, de som har jobbat där kortare än jag är klart duktigare, vet inte om det beror på ringrostighet och tappade rutiner eller om jag helt enkelt har tappat stinget. Men när en ny tjej tror att jag bara har jobbat på bellman i ett år så måste det ju va nått fel när jag i själva verket har jobbar i snart 4 (kanske inte hela tiden men ändå)... Ja ja jag jobbar väl sommaren ut och sen MÅSTE jag hitta ett annat jobb, vare sig jag pluggar eller inte för annars kommer jag fastna här nästa sommar också och det pallar jag inte...nån gång ibland funkar väl men absolut inte 9 dagar i sträck...

Just det, om nån är intresserad så kom jag in på löneadministratörsutbildningen och måste tacka ja/nej senast den 23 juni...vet inte om jag vill gå den längre...orkar inte med mig själv ibland för att jag är så velig...men men ska väl tokfundera i 5 dar om hur jag ska göra antar jag...vet ingenting just nu känns det som...

Men men snart kallar jobbet igen..14-22 är tiderna idag så det är bara att ladda upp med en ordentlig lunch...

hej då...


Min lediga vecka lider mot sitt slut...

...ja för på måndag börjar allvaret. Då blir det jobb varje dag fram till midsommar, med undantag på tisdag om jag inte hoppar in och jobbar då också :P Ja så det gäller att vila upp sig i morn. Kom ju nyss hem från en kryssning och dagarna innan den känns det som att jag har gjort massa saker varje dag, nu behöver jag vila för att jag ska palla med dessa jobbveckor. Men det var en kul kryssning iaf, ganska lugn, vet inte om det var för att det var på en fredag ist för en lördag som vi åkte på men det borde väl inte spela nån roll?

well well håller på att ladda över alla bilder på datorn nu och väntar på att älsklingen ska komma hem, han skulle ha mött mig i stan men dissade mig och gick på en senare bio så han inte hann möta mig, men nu borde han snart va på väg hem :)

pusspuss




Fika på Bellman i tisdags :)

Med Sandra och Sofi

Picknick i tanto efter fikan och shoppingrundan

Cornelia anslöt sig till gänget...

...sen kom Ronja...

...och finklädda Klara :)

I onsdags var det badning vid långsjön med Sofi och Cornelia

I torsdags var det lunch vid medis med Sofi och Ronja som kunde smita iväg en stund från jobbet :)

Efter lunchen blev det chill på hägesrstensåsen med Elin :)

Och jag hittade Elins nya filt :P

På soldäck igår :)

Hoppbild :P

Partybild :P




Landet

Halloj!

Nu är jag hemma från landet. Det blev lite kortare än vad vi hade tänkt. Vi hade egentligen tänkt att stanna till på torsdag men på grund av vädret och av att vi fick skjuts igår så tog vi det. Så nu är jag hemma och ska strax iväg och träffa Sofi och Sandra i stan för att shoppa lite och äta glass. Senare blir det även picknick med Ronja och Klara, trevlans!

Lite bilder från landet:


Fina grönö där jag tog mitt första dopp för i år :)

Låg till och med i ett tag...

Stackars Elin var förkyld så hon doppa bara fötterna

Försökte mig på lite "Jockebilder" :P

...och en till...

Lite "hm-katalog-wannabe-bilder" :P

Elin var divided :)

Och jag var classic eller nått...:P