Party party!!

Har precis fixat mig, väntar på Zofitchi, sen blir det party party! Vi ska på Marias studentskiva, tydligen är det hawaii tema men det fick jag inte reda på förrän idag så tror inte det blir nån utklädnad....buhu!! jag som älskar att klä ut mig, teaterapa som jag är!  Men men kan va ganska skönt att bara få va snygg ibland oxå :P

Well well e själv hemma tills i morn kväll, Jocke är på landet så Zofie ska sova över här så Jocke och pappa blir lugn, haha!

Ses i morn kanske!

:)

Idag känns allt bättre :) Träffade tjejjerna igår och allt var som vanligt och det var kul att träffas. T.o.m Emilie tittade förbi, va nog nästan ett halvår sen jag träffade henne... Men men vi picknickade lite på söder och sen tog vi en fika, trevlans!


Det var bara det :)

Vart tog ni vägen?? ....om ni nånsin har funnits...

Vart har ni tagit vägen? Har ni nånsin ens funnits? Jo de klart ni har....men på riktigt?
Jag pratar om mina vänner...känns som att jag har tappat kontakten med de flesta, vi träffas bara ibland och ofta bara på helgerna. Men kanske vill jag ha det så? Kanske vill jag inte ha några vänner alls? Jo alla vill nog ha vänner men ska man ha en vän så ska det vara en riktig vän och ingen ytlig bekant...

Jag vet inte om det är jag som har svårt att få vänner eller om det är dom som har svårt att få mig. Kanske är det en kombination. För nästan genom hela mitt liv har jag träffat många personer som försökt bli vän med mig men efter att jag flera gånger tackat nej till den där fikan, ölen, shoppingturen eller vad det nu handlade om, så har dom tröttnat. Kanske är jag en enstöring, en ensamvarg som helst håller mig hemma framför tv:n och hellre lägger mig och läser en bok än att ta en fika på stan.

Men Cornelia ringde faktiskt nyss och frågade hur jag haft det på landet. Hon frågade också om jag inte tyckte att det var långtråkigt där eftersom det inte finns så mycket att göra. Då svarade jag att jag tycker om att inte ha så mycket att göra...Är jag en tråkig människa då? En människa som tycker om att ha tråkigt? 

Jag vet inte, jag vet inte hur det är eller hur det har blivit men jag åker helst hem själv efter jobbet och sätter mig i soffan tillsammans med min älskling, Kanske har mina vänner blivit utbytt mot honom? Så ska det ju inte vara men jag tycker ibland att det räcker med sällskap att bo ihop med någon som man träffar i princip hela tiden. Jag orkar inte ens träffa min familj ibland känns det som, är liksom nöjd med att ha träffat över flera hundra människor på jobbet. 

Jag vill ha en vän som jag kan sitta med utan att behöva säga ett ord och det blir inte pinsamt, en vän som jag verkligen kan berätta ALLT för, en vän som jag kan vara helt mig själv med. Kanske har jag det, men det känns inte riktigt så, det känns som att vi har varit på väg åt det hållet jättelänge men aldrig riktigt nått målet...

Nu vart det här ett ganska grått och tråkigt inlägg men det är så jag känner just nu...aja kanske ska träffa tjejjerna efter jobbet i morn iaf, var ju ett tag sen så det låter ganska trevligt hur som helst!

  

Äntligen helg!

Äntligen är det fredag! Är så trött på jobbet just nu, har nog jobbat där minst ett år för länge nu...men men kan ju det mesta så det är ju enkelt att bara hänga kvar där. Aja hur som helst, ska ut med tjejerna på jobbet ikväll, ska fira av Carolina som ska återvända till Chile, tråkigt... Men men ska antagligen ta hennes plats och då komemr jobbet nog bli ännu tråkigare...buhu har ju börjat gilla rollen som köksbiträde/kallskänka eller vad man ska kalla mig, även om jag är trött på själva arbetsplatsen.... men men blir ett kort inlägg det här, ska gå och fixa mig nu så kanske vi hörs i morn!

Simma lungt!



Jag och Ullis har skitkul!


Min helg :)

Har haft en jättebra helg, men inte så mycket vila så är ganska trött idag måndag :P Men men i fredags kom Jocke och hämtade mig efter jobbet vid halv tre, jobbade morgon för en gångs skull. Jätteskönt att jobba tidigt faktiskt, lr faktiskt o faktiskt, jag gillar ju att sluta tidigt o har inga problem med att gå upp tidigt. Men snart ska jag antagligen börja tidigt igen, men bara varannan vecka....inte lika kul med de resterande kvällsveckorna och framförallt inte kul med helgerna!

Men men hur som helst, känns som jag tappade tråden nu, men det jag skulle säga var att Jocke hämtade mig, vi gick runt i stan och letade present åt jockes mamma som fyllt 50 plus mat till grillningen samma kväll. För det vart trots allt lite folk som kom även om jag ett tag trodde att vi bara skulle bli tre. Sofi, Roy, Cornelia, Viktor, Jocke, Ronja och jag slog oss ned utanför vårat hus vid lekparken och satte igång tre små engångare och körde! Det var toktrevligt men lite kallt att även äta ute men helt okej. Det värsta var att jag kokat ris till typ 10 pers men ingen annan än jag åt utav det! Tack för den liksom, trodde alla skulle äta men folk tog med sig pot
atissallad och dinkelbröd! Dinkelbröd, hallå? Jag lovar att jag inte hade bjudit Anna Skipper men ändå lyckades nyttigheterna leta sig fram till våran lilla, i övrigt onyttiga, grillfest i fruängen. Den skyldige var natruligtvis Ronja som precis kom från gymmet p en fredagskväll...men men tur att hon iaf är nyttig på nått sätt nu när hon både börjat äta fisk och röka nästan på heltid :P Förlåt Ronja nu ska vi inte vara sånna men du vet vad jag tycker!

Hur som helst så förflyttade vi oss in till vår lilla lya när vindarna började isa för mycket och kollade lite hockey mot tjejjernas vilja för att sedan gå över till singstarsjungande utan killarna, haha...hämden är ljuv!

Det vart ingen utgån i fredags eftersom Jocke skulle upp vid åtta och åka iväg för att hjälpa till med 50-års partyt som gick av stapeln lite senare på kvällen. Själv fick jag vila lite längre och kom dit runt två för att hjälpa till med sminkning och dylikt, både på Jockes moster och mormor :) Klockan fyra kom Cornelia, nästan direkt ifrån sitt förra jobb, för att hjälpa till med diskplockning o.s.v. på festen. Sen började middagen och jag och jocke tillsammans med de andra "ungdomarna" var bordsvärdar, lite läskigt i början men sen var det ganska kul faktiskt att ha lite ansvar och se till att alla fick va de ville ha att dricka o.s.v. Efter middagen började det riktiga partyt med tokmycket dans och ett liveband, hade jättekul hela kvällen!

Vaknade på söndagen lite mörbultad och trött men gick ändå upp för att börja med tvättstugan som Jocke sedan fick ta över eftersom jag skulle på Elins vernisage. Också det väldigt trevligt, med lite ficka efteråt. Elin hade gjort en jättefin tavla, det kommer bli nått stort av henne :) Om inte på heltid så iaf på deltid :)

Well well det var det, nu ska jag nog sussa snart så jag är hyfsat pigg i morn vid halv åtta när jag går upp!

Natti natti!




Hänger knäveck som på gamla goda 90-talet :P


Moster Madonna, Morfar Mark Knoffler, Pappa Ozzy, Mamma Amy Winehouse
och Flickvännen Duffy


Elins tavla som både var mysig och mystisk



Cornelia är här!!

Haha, så är det, men just nu är hon på toa! Tänkte bara säga hej och berätta att jag funderar på att säga upp mig, orkar inte gå in på orsaken/orsakerna nu men det "Går inte bra nu" på jobbet iaf...

Well well ska sjunga lite singstar med Corny snart, om vi kan få tv:n från de två nördarna som spelar tv-spel!

Tjoho!

Det går bra nu, yo yo! :P

Var på landet i helgen, nu har jag feta solbrännan eller nej förlåt rödbrännan och BARA på näsan och pannan. Resten av fejan e vit eftersom jag är så smart och solar med solbrillor! Jag trodde ju att det skulle va svinkallt på landet. Varje gång man tar med sig klänningar och ballerinaskor är det ju svinkallt men när man för en gångs skull typ bara tog med sig polotröjjor och tjocktröjor så vart det självklart medelhavsvärme! Men nån gång ska man väl bli glatt överraskad iaf :)

Var som sagt på landet hela helgen och tog det lungt, det var trevlans :) På valborg var det också lugnt, jobbade ju dan efter så det vart "bara" bio och middag med Jocke. Såg "Män som hatar kvinnor" , bästa filmen på länge, t.o.m Jocke vart frälst, han sitter faktiskt och läser uppföljaren just nu, den som snart kommer på bio.

Jaja ska träffa Cornelia i morn och hem till päronen på onsdag sen ska jag börja ladda för 50-års partyt på lördag :P Ska ju nämligen va utklädd men har inte riktigt bestämt mig för vad men det lutar åt Duffy....

Tjingeling!