Nyår snart :)

Hallå där! Nu är julen över och nyår väntar. Hade en jättebra jul med många fina klappar och släktträffar :) Sen har jag faktiskt jobbat endel också, trodde jag skulle jobba idag oxå men jag slapp, har kännt mig lite sjuk så de va bra. Igår va jag först o shoppade lite med Zofie i farsta, hon hade presentkort där. Hittade en grön klänning som jag tänkt köpa förut men nu va den på rea oxå :P

Sen åkte jag vidare in till stan för att kolla en ny skrivare, fick ju pengar till de men ska nog köpa de på lörda ist om jag inte måste jobba då. Sen träffade vi iaf Natta o hennes pojkvän Daniel o käkade o tog en öl/glas vin i gamla stan, trevligt med lite parmiddag :P (svennebananvarning igen!)

Aja sitter hemma idag iaf, Jocke o jag har städat o nu är han snart tebax med Robban från en shoppingrunda i skörholmen. O i morn e de nyår o vi får se hur de slutar :P

Syns nästa år!


Först hitta Zofie fina nyårsglajjor :P


Sen hitta jag en kopp sojalatte på waynes :)

Dan före dopparedan!

Idag är det dan före dopparedan och älsklingen sitter bakom mig och slår in mina julklappar så jag får inte vända mig om. Ikväll blir det den traditionella bingolotto uppersittarkvällen och jocke ska baka pepparkaks rymdskepp lr nått :P Sen ska vi dela ut julklapparna (enligt mig efter tolvslaget o enligt jocke redan innan på kvällen) eftersom vi knappt kommer att ses i morn.

Måste bara förstöra den fina julstämningen med att påpeka att den goda julskinkan som säkert miljontals svenskar just nu håller på att tillaga kommer från små griskultingar som blivit kastrerade utan bedövning. De snittar pungen på dem, drar ut testiklarna o skär av, sen låter man de bara vara så och läka av sig själv.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6334845.ab
Vilken tur att jag slutade med julskinkan för åtta år sedan och nu ska ställa mig och baka en helt vegansk tofupaj utan dåligt samvete!

God jul på er!

Dan före dan före dopparedan!

Tjenare alla tomtenissar därute i snön, lr inne i cyberrymden ;P

Första inlägget från mina nya dator, ja våran gamla e ju trasig så har köpt en laptop, velat ha länge så tänkte att då passar jag väl på nu då :) Idag har jag bara varit hemma o städat o pysslat med julklapparna. Igår var jag på intervju för personlig assistent åt en tjej som heter Emma som faktiskt är lika gammal som jag, jätte trevlig tjej men det va många som sökte så får se om hon hör av sig. Sen va jag o såg avatar o den va faktiskt bra, mycket bättre än jag trodde! Jag brukar inte gilla så mycket animerade filmer o lite overkliga grejor o sådär men den va jättevacker o bra gjord, märktes att det är en james cameron film!

Men men nu har älsklingen kommit hem så nu ska vi äta lite o sen blir de väl tv antar jag!

God jul om vi inte hörs men de kanske vi gör ni inne/ute i cyberrymden och jag!

Nu är det snart jul igen!

Nuu börjar jag få julkänsla på riktigt! Igår var det min sista dag i skolan för det här året sen har jag bara två lektioner på den här kursen i januari. Sen har det dessutom börjat toksnöa, hur mysigt som helst! Var ute o joggade i morse för första gången på länge o kom knappt fram med mina joggingskor eftersom snön var så hög, men hoppas verkligen att det håller i sig till julafton, tror inte jag sett så mycket snö i december på flera år! Har även kokat både kola och knäck som iof nästan snart är slut men ändå, i helgen var jag o Jocke o julpysslade med hans släkt på blidö, mysigt i hans farmors hus med öppen spis och allt, riktig "tomten är far till alla barnen" känsla! Och idag har vi både storstädat och julpyntat ännu mer, äntligen har mina kära små tomtar fått komma upp från källaren :P

Nu är det bara dom sista julklapparna som ska inhandlas och sen är det bara att luta sig tillbaka och vänta på dopparedagen!


Hemma igen :P

Hemma igen efter en minnesvärd helg på alla möjliga vis. Orkar inte gå in på detaljer men jag kan säga som så att det är skönt att vara hemma igen. Sitter som vanligt med Robban o Jocke o softar. Förutom en hejdåvinkning till jocke vid halv nio i morse så sov jag till tolv! Tokskönt! Va så trött efter helgen, skänt att jag slapp skola idag faktiskt även om vi skulle behöva fler lektioner med tanke på att vi precis fått ett nytt manus. Men Johanna kommer hit i morn o repar med mig iaf så vi får nånting gjort. Hoppas hon kan va hemma lite mer runt jul så vi får ihop nått iaf. Vi har dessutom fått en ny tenta som jag måste skriva på.

Well well, ska börja söka lite jobb så snart jag får mitt anställningsbevis som jag skulle fått i går respektive idag men aldrig fick så hoppas jag får det nån gång i vecka iaf. Känner att pengarna faktiskt börjar sina nu.

Men en liten bild från kryssningen kan man ju kosta på sig iaf:


Kryssning!

Idag va de party hos min lärare i älvsjö, kom precis hem. Nu ska jag bara käka lite o sen blir de kryssning!

Woho!