Höstmörker...

Nu är det höst tycker jag. Jag har börjat använda min höstiga halsduk och mörkt nagelack inte bara på tårna.
Idag köpte jag höstskor och höststrumpbyxor fast jag knappt har några pengar. Men tyckte jag behövde det :)
Jag tycker om hösten, det är definitivt den mysigaste årstiden då man bara kan krypa upp i soffan och ta det lugnt eller varför inte ta ett varmt bad, jag älskar att bada! Skulle inte kunna bo utan ett badkar, även om jag i princip nästan gör det nu, jocke har nämligen bara en dusch, fast en ganska mysig dusch iof :P 

Igår träffade jag en tjej som sökt mig på filmcafé för en roll i en pjäs som ska spelas i november. Tävlar precis som på caféet där också med ungefär fyra andra tjejer, så får se om det blir  något. Men skulle jag få jobbet så blir det nog inget med teatern eftersom det tydligen är stenhårt med repitionerna och närvaron. Men men får nog varken jobbet eller rollen så jag behöver nog inte oroa mig. Däremot så ska gänget från trean samlas på tisdag och börja repa på någonting som vi ska sätta upp med Kristina. Antagligen missar jag mötet på tisdag eftersom jag provjobbar men sen lär jag ju ha tid eftersom min "karriär" inte direkt blomstrar...

Ja  men jag tycker man får vara lite negativ och deprimerad på hösten,. speciellt om man har PMS vilket jag tror att jag har nu, iaf enligt libressekalendern, hehe. Jaja nu ska jag sluta sitta här och dega och gå och ringa älsklingen ist, om han har tid och prata dvs, han sitter ju på jobbet nu. Men jag gör ett försök, så ha det så bra alla ni som läser, antagligen i stort sett bara Kim men ändå!

  

2 hela månader!

Hej!

Idag firar jag och Jocke att vi varit tillsammans i två månader, så glad :) Ska träffa honom halv 6 i stan och sen ska vi gå o äta o hitta på nått kul tillsammans, men först ska jag träffa Emilie typ i 45 min innan hon skulle träffa sin kompis o innan jag ska träffa Jocke.

Aja, va förresten på ett informationsmöte på ett café med Cornelia och jag ska typ provjobba där i tre dar, skulle ringa chefen i morgon. Hoppas han ringer Cornelia sen och säger att hon också får provjobba, det var ju ändå hon som drog med mig till infoträffen, även om jag sett annonsen på nätet också. Kommer va fett nervös när jag ska jobba, kan ju ingenting om kaffemaskiner och kassan, men men annars är det bara att söka vidare om det går dåligt...

Jahapp, vad händer annars i mitt liv då? Va ju ett tag sen jag skrev som vanligt :P
Det känns som om jag tar en dag i taget och lever för dagen. Jag söker jobb och sover hos Jocke, det är i princip det jag gör och när jag inte gör det träffar jag mina vänner. Ser knappt mamma och pappa längre, dom e inte hemma nu så jag är ju själv hemma eller hos Jocke typ hela tiden. Pappa kommer hem och kollar på fotboll ibland och då träffar jag honom.

Lite konstigt, nu när jag inte går i skolan och inte har något jobb borde jag ju inte ha något att göra men ändå känns det som att jag har för mycket att göra, iaf just nu. Men bättre det än att jag inte gör nått alls. Köpte en kalender idag (för 89 spänn!) som jag ska klottra lite i iaf, då känner man sig vuxen, hehe.

Det här var nog ett av de längsta inläggen jag skrivit tror jag, ja förutom den långa listan med massa frågor om mig typ. Men men nu ska jag avsluta det här inlägget också och istället gå och hänga tvätt.

Tjingeling!