Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Italien med älsklingen där vi både solade o badade o åkte på utflyker samt drack vin på balkongen med utsikt över Etna :)

Borta är ju bra men hemma bäst även om vi funderar på att åka tillbaks nån gång i framtiden :)

Men men nu ska jag hitta på nått här i min ensamhet, hehe!

Tjingeling!

Resfeber

Nu är det snart exakt ett dygn kvar tills vi åker! Klockan är 05.39 och jag gick upp för 39 minuter sen, planet går 05.55 i morn. Eftersom jag ska gå o lägga mig typ kl 17 idag så måste jag gå upp tidigt så jag vänder på dygnet, tungt men jag är ju van eftersom jag brukar gå upp vid 5 när jag jobbar. Däremot kommer de bli kämpigt att gå upp typ kvart över ett ikväll men så får de bli för om jag stannar uppe hela natten kommer jag må jätte dåligt (vill inte göra en gotland igen) och jag kan inte sova på planet.

Jocke däremot ligger och sover här brevid mig, så trångt i en etta, men mysigt :P Han sa att han skulle gå upp med mig men när det väl kom till krtian vart det nog för jobbigt, men han behöver inte lika mycket sömn som jag så han kommer nog klara sig i morn ändå ;)

Det här är antagligen det sista inlägget jag skriver innan resan, så ni får ha det så bra alla ni där hemma för nu drar vi!

Puss o kram :)

2 dagar kvar!

Nu är det bara två dar kvar tills jag och älsklingen åker till landet där jag har mina rötter :P Italien! Håller på att packa o kommer få massa övervikt trots att jag tvingat Jocke att hämta en extra stor väska hos sin mormor så jag kan lägga lite grejer i den oxå :P Lyckas alltid ta med mig för mycket... Men men ska försöka vända på dygnet så ska väl lägga mig snart!

Ciao bella!

Regn

Vaknar upp med persiennerna nere för en gångsskull (gillar inte att vakna när det är så mörkt och instängt, får ångest) och märkte knappt när jag drog upp dom eftersom det är så mörkt ute...det regnar hela tiden... Well well jag jobbar ju ändå så egentligen gör det inte så mycket.

Jahapp vad har hänt sen i tisdags? Träffade alsrig Zofie eftersom hon sov till typ 4 på dan! Sen va de inte så lockande att traska ut i ösregnet ändå så de gjorde inte så jättemycket...Ja sen jobbade jag som vanligt igår, tog en öl/cider/vin med Cornelia efter jobbet. Först gick vi till kellys eftersom vi ville ha något billigt, men vi kom inte in! På kellys! Fattar ni!? Cornelia har iof int kommit in där förut heller, men både jag, Ronja o många andra som är under 23 brukar hänga där o nu helt plöstligt är dom stenhårda, fattar ingenting! Så då gick vi till grannstället som jag inte vet vad det heter men som är betydligt mer "classy" jämfört med kellys o där behövde vi inte ens visa leg, skumt. Aja de va ju inte så billigt heller men ändå trevligt, bortsett från 2 slemmon och ett psycho som hälsade på oss. Förstår mig inte på det manliga könet ibland alltså....aja det var kul att bara prata lite tjejsnack iaf :)

Nu har jag precis ätit frukost och ska nog hoppa in i duschen innan jobbet...saknar älsklingen! Längtar till lördag när du kommer hem!




Vi firar våran 2-års dag på waldermars udde :)

Ledig tisdag!

Är ledig idag, skönt! Men trååkigt väder så blir ingen grillning med Zofie, ska antagligen shoppa lite ist, om Zofie orkar kliva upp ur sängen, :P Hon sov typ när jag ringde vid 11 o tänkte sova vidare till fyra eftersom hon la sig typ kl 6 i morse....ska ha en utfrågning om vad hon pysslade med igår! hm,.. :P

Well well, har tråkigt, känns så tomt utan dig Jocke! Kom hem snart!

Puss

Måndag igen...

Idag är det måndag igen. Idag är det kallt ute igen. Idag ska jag jobba igen...kväll ska jag jobba.
Fast jag nästan kan sova hur länge jag vill, eftersom jag börjar halv tre, så kan jag ändå inte sova, vaknade typ tjugo i åtta... Men det är ändå ganska skönt att komma upp tidigt oxå, då har man ju några timmar innan jobbet iaf eftersom man kommer hem så sent sen o inte kan göra så mycket då.

Är själv hemma nu i en vecka eftersom älsklingen är i portugal med familjen. Saknar honom! Känns tomt att sova själv här hemma. Men om två veckor ska vi åka iväg tillsammans! Längtar till Italien, har alltid velat åka dit! Nu får jag åka dit med älsklingen!

Men men först två trista jobbveckor kvar. Är ledig i morn, ska träffa Zofie o grilla om vädret tillåter, vilket det nog inte gör om det ska fortsätta så här. På onsdag blir det nog en öl efter jobbet med Corni :)

Det var allt för idag, tjohej!