Anna Annaropar Anna

Välkommen hem Anna!, tack Anna! Här sitter jag och pratar med mig själv i huvudet, nästan som på bussen, filosoferar, fast nu är jag hemma, själv, och det kommer nog inte så speciellt intelligenta tankar ur mitt huvud just nu, är ganska trött efter sju dagars jobb i sträck. Men slutade vid 9 o sen åkte jag och hämtade ut mina nya linser i liljeholmen, fattar inte varför jag inte bytt till det här märket förut, dom kliar inte, jag blir inte röd i ögonen, jag ser bättre och dom är billigare! Fatta!? Att jag alltid ska vara så konservativ o köra på samma saker och ha samma rutiner jämt...hm! Har nog haft samma märke sen jag började använda linser, när jag var 14! har väl provat några andra nån gång men ändå alltid bytt tillbaks till dom gamla. Nej ändring får det bli på detta!

Iaf, ska förmodligen träffa Zofie runt halv sex i liljeholmen igen, för att äta o sen bär det iväg för att leta efter gymmet o göra ett nytt försök med det där gymkortet haha, det brukar ju inte gå så bra för oss så jag kan nästan slå vad om att något kommer inträffa snart som gör att det inte blir nått idag heller, jag har föresten funderat på att avboka allt redan eftersom jag käkat ibumetin i ca ett dygn nu o blir rätt dåsig o trött av det....Men jag ska försöka att pallra mig tillbaka till liljeholmen sen iaf, måste faktiskt göra nått åt min kondition så jag inte dör av nån hjärt o kärl sjukdom vid 30 lr nått! Sen ska jag träffa dom andra tjejerna o ta ett glas på söder ikväll, e ju faktiskt ledig i morn! 

Men nu sitter jag som sagt, ganska utslagen här i soffan och åt nyss min nya "snabbmatsfavorit" nudlar med hummus och hackade oliver som älsklingen introducerat för mig trots att han själv varken äter hummus lr oliver. Men han är ju fd kock så han har koll på vad som passar med vad o vad som smakar bra även om han inte gillar det själv, cool egenskap, skulle jag oxå vilja ha :P Vi har ju inte heller setts på mer än ett dygn o kommer knappt ses idag heller, men hoppas han hinner hem innan jag går o tränar iaf :)

(det där var bra skrivet anna. tycker du det? jaha tack så mycket anna..) 

Jobb, jobb, jobb...

Nu var det ett tag sen jag skrev, har jobbat sen i onsdags och har inte haft tid. Ska jobba idag oxå, sova över till i morn o sen är jag ledig två dar för att jobba igen i helgen, nice!

Just det, måste bara säga att jag är med (hm ja syns knappt men det är jag) på tyras blogg på sida nr två, hon kom nämligen in på mitt jobb o fikade :P kolla
http://tyras.se/page/2/ står bakom kassan bakom hennes två kompisar :)


En liten länk åt sandra oxå så ni kan rösta på hennes bikini :)

 
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Idag är en annan dag :)

Hej hej!

Jag har tänkt på en sak. Jag tycker det är ganska trivsamt att åka kollektivtrafik. Eftersom jag jobbar ganska långt bort just nu så blir det ju en del åkande. Ibland t.o.m mer restid än arbetstid, kanske ingen höjdare det precis men då är det ju tur att jag tycker att det är helt okej att sätta mig på det där pendeltåget eller bussen. Hur som helst så tänker jag så mycket när jag åker kollektivtrafik och jag kommer på så många bra saker. Både vardagliga saker och ibland lite mer filosofiska saker som kanske eventuella svar på existensiella frågor som man ju egentligen förmodligen inte kan hitta något svar på men som man ändå kan tänka på och låtsas komma på ett bra svar på. Ofta handlar också tankarna om mig själv, egoistiskt kanske, men människan är egoistisk. Tror faktiskt att många i min ålder tänker ganska så mycket på sig själva, vem man är och varför man reagerar och tänker på ett speciellt sätt. Antagligen tar detta redan sin start i tonåren men jag tror inte att det är helt färdigutvecklat förrän i 30-års åldern faktiskt. Detta beror natruligtvis på vem man är och var man är i livet men jag tror att många funderar på vem man EGENTLIGEN är i 20-årsåldern för att någonstans mellan 20-30 komma fram till och acceptera vem man är. Jag har nog länge trott att jag redan vet vem jag är till 100% men så är det ju absolut inte, jag kommer som sagt fortfarande på mycket om mig själv som jag inte tidigare tänkt på, speciellt när jag sitter där på tunnelbanan och inte har något bättre för mig.

Hur som helst, det jag ville komma fram till var att alla dom "bra" (det kanske bara är jag som tycker dom är bra just för stunden) sakerna som jag lyckas klura ut där på tunnelbanan och som jag tänker att "det här måste jag ju blogga om sen och förmedla vidare" bara går upp i rök och försvinner, poff! Så senil är jag redan vid 22, tänk då hur det blir när, om, jag blir 72! Man kanske borde skaffa en ordentlig ny mobil som man kan blogga på direkt eller börja skriva upp i nått slags anteckningsblock redan på plats vad det var man tänkte men jag vet inte om det skulle bli så sammanhängande och bra...

Hur som helst, det var inte menat att detta skulle bli ett långt och analyserande inlägg om min tankeverksamhet utan tänkte väl mest berätta om hur jag haft det dom senaste dagarna om det är någon som är intresserad :)

I lördags var som sagt en lugn dag, skulle ju ha blivit modelhouse med Jocke men eftersom han var, är fortfarande lite, sjuk så fick det ställas in och vi tog en lugn kväll hemma med millenium på tv:n :)

I söndags var det jobb hela dan från 12-22. Sandra, Ylber och Maria (!) kom förbi och fikade lite, det var trevlans :P

I måndags jobbade jag först på gymnasiet, gick väl sådär. Det dök typ bara upp 4-5 pers och dom var inte speciellt engagerade men det är väl så det är att vara lärare antar jag. Sen vart det lunchning på bellman, Emilie kom förbi och jag fick träffa hennes pluggkompisar, blivande lärare, kul kul, för att sedan åka till PA-jobbet i ca 1,5 timmar. Kom hem vid fem till en sjuk Jocke som fick sällskap av en sjuk (ont i magen) Cornelia som tittade förbi och åt lite middag och kollade på tv, väldigt trevligt det också!

I dag åkte jag in till stan och lunchade med Ronja, känns som evigheter sen vi träffades själva, sushibuffé med dålig service som alltid på mongoliska restaurangen på drottningatan, men men gott iaf :P Sen åkte vi till liljeholmen för en linsundersökning och lite shopping åt Ronja för att sedan träffa Klara och ta en fika. Känns som att jag "avverkat" hela kompisgänget utom Sofi på typ 3 dar fast utan att träffa alla samtidigt, hehe.

Och nu sitter jag här med Jocke (som mår bättre) och Robban samt försöker förbereda för nästa dramalektion i morn, känner hur magen kurrar så ska väl gå ut i köket och hämta lite tacosrester från igår!

Hej hopp!

Helgen där ingenting blev av...

Idag är det lördag och sitter o kollar lite på let's dance reprisen med en sjuk jocke brevid mig i sängen. Man skulle kunna säga att den här helgen lr ja veckoslutet mest har bestått av inställda saker. I onsdags skulle jag och Zofie åka o köpa ett träningskort o börja träna men då fick zofie självklart jobba över så då tänkte vi att aja vi tar det väl på torsdag ist men då fick zofie gå hem från jobbet eftersom hon plötsligt fick feber och var hemma även fredag p.g.a detta. Och i fredags var jocke ledig från skolan så då var det mening att vi skulle gå på museum och vara lite kulturella men då vart även han lite sjuk (hm kan zofie ha smittat?...) så det vart inte heller av. Och idag var det meningen att vi skulle gå o fota oss på modelhouse men älsklingen är ju fortfarande sjuk så det fick vi oxå hoppa! Men det är ganska skönt att bara vara hemma och mysa och ta det lugnt, spec eftersom jag har en ganska hektisk vecka framför mig. Men i onsdags var jag o jocke iaf på bio och såg alice i underlandet 3D, den var bra :) O i går kom zofie faktiskt över ett tag och sjöng lite och kollade maria montazami, hon är ju såå underbar! haha :)




En gladare Anna

Idag känns allt lite bättre, har precis kommit hem från jobbet. Känns skumt o sluta jobba kl 9, så tidigt har jag inte slutat sen jag jobbade på punkt se, då slutade jag 9.30 tror jag :P Men men idag gick jobbet ganska bra iaf (vågar knappt säga så för då går de väl dåligt nästa gång men jag tar den risken, hehe). Så nu sitter jag o dricker lite varm choklad i mina marilynmuggar som jag hämtat hem från tyresö, värmer fossingarna med värmluftsfläkten (snöar ju ute idag så man blir ju lite kallis) och väntar på att tvättstugetiden ska börja. Har glömt om jag bokade 12-17 lr 13-19 så antar att jag får gå ner o kolla vid 12 så ingen snor den :P Sen ska jag förmodligen planera lite dramalektioner, vart ju ingen igår eftersom dom hade "återhämntningsdag" och var lediga. Vad är det för nymodigheter liksom? Sån lyx hade vi inte på min tid! Hm... men men fick betalt ändå så de e ju nice :D Sen ska jag träffa Zofie vid hornstull runt fem antar jag att det blir men tänkter inte berätta vad vi ska göra förrän det är gjort, haha! Saknar älsklingen också, sov ju borta från honom i natt så har inte träffat honom på över ett dygn, han e ju i skolan nu han. Jaja får se om det dyker upp nått kul nu i slutet av veckan, e ju min sista vecka m mycket ledigt, sen kommer två jobbiga veckor med jobb typ varje dag...men men tjingeling på er därute!

Osocial period...

Jag skrev nyss ett inlägg om hur jag mår men det vart så deppigt så jag raderade det. Mår inte toppen just nu bara...men som tur är så har jag framförallt två personer som gör mig glad! Dessutom har jag ju alltid min familj lr ja mamma o pappa iaf :)

HEJ HOPP!


Collage och Soft med Zofie!

Eftersom jag inte orkar skriva så mycket om gårdagen (mest för att jag är lat) men också för att Zofie formulerade allt så bra, speciellt våran otur som vi alltid har med allt, så tänkte jag att jag länkar till hennes blogg ist: http://zofythegreat.blogg.se 

Så står jag för lite bilder :)


Lite kallt om händerna tyckte jag

På Collage

Nån snubbe på Collage som fotade oss, fråga mig inte varför

Och detta är Kenza, hon med "korsryggen", även om det inte syns så har jag iaf en bild och jag vet att det är hon, hehe


Utgång ikväll :P

Den här veckan har varit ganska lugn faktiskt. Bara jobbat typ 2,5 dagar så sovit massor här i slutet på veckan, nice! Men men ikväll blir det utgång med Zofie om vi hittar dit vi ska haha, vi brukar ju ha sån otur med allt vi. Men men som sagt det lär ju bli soft som tredjehansval, plan c hehe. Sen blir det lugn kväll i morn med melodifestivalenfinal o jobb hela dan på söndag. Men så är det!

Tjingeling!

Vila i frid...

Idag lämnade min morfar denna jord för att fortsätta sin livsresa på andra sidan. Det känns så hemskt för jag har knappt fällt en enda tår jag som alltid brukar gråta men jag antar att jag redan sagt farväl när jag var där och hälsade på honom i onsdags. Det var ju inte heller så jobbigt som jag skulle tro. Dessutom är det ju alltid bättre när man är så gammal och inte ens kan prata, att få släppa taget och gå vidare. Som tur var är min älskade pojkvän hemma och tar hand om mig och lagar mat och sådär, det är ju faktiskt internationella kvinnodagen idag också!




Vila i frid morfar...

Lite stress sådär...

Igår var en hektisk dag. Den började med att jag sov över på jobbet för första gången. Och jag fick ju inte sova särskillt mycket. Det är ju sovande jour vilket betyder att jag kan få gå upp när som helst. Sen fick jag jobba över typ 2 timmar för att sedan röra mig vidre mot råcksta där jag skulle träffa syrran och gå med henne till sjukhuset i bromma och hälsa på morfar som ligger där. Självklart missar jag första bussen och när jag äntligen kommer på en buss lyckas den gå sönder så jag får hoppa av och vänta på ännu en buss. Då ringer charlotte och undrar var jag är eftersom hon redan sitter och väntar på mig men det tar typ en kvart till för mig att komma fram till vällingby och då har hon redan hunnit gå dit. Så då tar vi en buss därfrån som tydligen bara går åt ett hål vilket gör att det tar ännu längre tid men till slut kommer vi fram till morfar iaf. Han såg ju väldigt ynklig och sjuk ut stackarn men jag tyckte ändå inte att det var så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Men jag antar att mamma förvarnat mig så mycket att jag hade förväntat mig något ännu värre. Men men sen hälsade vi på ännu en släkting som råkade bo i området och min tidsplan vart ännu mer försenad. Kom iaf på t-banan hem, gick av vid hötorget och tittade förbi andra jobbet där jag lyckats glömma min post i söndags. Skvallrade lite med kollegorna, gick vidare och handlade på hemköp, förbi systemet i fruängen och hann precis hem en timme innan Zofie skulle dyka upp o äta middag med mig. Som tur var hade älsklingen städat allt förutom disken som jag fick ta. Duschade snabbt började laga mat och hann precis tills det plingade på dörren. Sminkade mig efter maten o sen en timme senare kom resten av folket o så sjöng vi hela natten lååång (lr ja fram till tio då vi började kolla på nostalgifilmen och lite klipp från berlin). Somnade sött runt tolv och nu håller jag på att tvätta och förbereda nästa dramalektion. Ska möta älsklingen i liljeholmen sen och fika lite o sen blir det myskväll! puss o kram!




Snö

Det yr snö ute, det är slask ute, jag sitter med filt inne, ska snart ut i detta väder och åka både t-bana, pendel och buss...jag vill inte jobba men jag måste...men vem vill väl jobba? Inte många tror jag, kanske de som har ett konstnärligt yrke...nu ska jag laga mat också, kul ibland men just nu mest ett måste...