Städa städa städa!

Hej, idag är städ/ta det lugnt dagen. Ska ju på personalmöte kl 8.00 i morn så de blir inget partande idag, skulle väl egentligen inte blivit ändå, eller jo kanske med tjejjerna iof, men jocke ska bara kolla på fotboll på nån storbildstv...nu städar han så länge eftersom jag har städat mitt, lr ja diskat :P så ska bara softa ikväll, får sova länge i morn iaf eftersom jag ska jobba kväll nästa vecka. de här va ett rörigt inlägg men men hejsvejs! o tjingeling!

Somnar snart...

Sitter här igen o skriver. Lite ironiskt att jag börjat skriva oftare nu när det inte är nån som läser min blogg längre. Hm aja om inte annat så får jag väl skriva den för min egen skull. Jahapp, vad har hänt sen sist? Jo va på halloweenparty i helgen o drack för mycket, inte roligt. Skämde ut mig gjorde jag. Men men det är bara att försöka glömma och försöka dricka mindre nästa gång. Är ledig idag men är ändå värsta trött, tror nästan jag håller på att bli sjuk, eller så är det bara för att jag har mens eller för att jag ätit alvedon mot mensvärken som gör att jag är trött, och svettas massor! Är ledig idag för att jag ska jobba i helgen, orkar inte men har varit ledig flera i rad så vad ska jag göra? Hur som helst så är jag fett trött nu och ska snart sova..o nu kommer jocke o tjuvkollar när jag skriver :P gulligt :P men men natti natti o sov så gott människor där ute!

Halloween åt helvete...

Idag är inte min dag.....ska på halloweenfest och hittar varken min djävulsklänning eller ett par röda nätstrumpbyxor o köpa på stan, inte ens bluefox hade några! Sen så glömde jag och jocke att det är alla helgona idag vilket innebär att systemet är stängt så därför kommer vi knappt få nått o dricka tills ikväll heller! jag är fett arg! jaja ringde till o med till pappa  frågade om han hade nått men han har bara fyra för starka öl som inte är goda o jag pallar inte åka ända till tyresö för o hämta dom så jocke frågade sin brorsa om han hade nått o han kanske skulle fiuxa lite, sen får vi väl skrapa ihop det vi har hemma, typ två skvättar vin o lite gin...men men kanske lika bra o inte dricka för mycke iaf hehe :P

nu ska jag lata mig ett tag till innan staffan o cornelia kommer hit o fixar om sig till kvällens festligheter...:)

Internet!

Äntligen har jag och jocke fått internet! Så nu kan han få sitta framför sin tv eller med sin bok så kan jag som den fd datanörd jag är sitta och häcka framför nätet :P Men det var ett j*vla problem när vi skulle köpa den här tele2 grejjen i måndags. Det började med att jag hade haft en skitjobbig dag på jobbet med tokmycket folk eftersom det är höstlov (för alla utom MIG och alla andra som precis har tagit studenten) sen träffade jag Jocke i fruängen där vi skulle köpa bredbandet i centrumet men då va den typ slut så då åkte vi till liljeholmen men där hade den inte kommit in än o det fanns inga andra affärer där så då drog vi till stan o gick in i typ tre elektronikbutiker på kungsgatan o ingen hade...jag höll på att bli tokig...men till slut hittade vi det på siba iaf o de va ju bra tänkte jag, men man ska ju aldrig ropa hej för det fortsatte med att tunnelbanan tillbaks till fruängen helt plötsligt bara ville gå till telefonjplan så vi fick vänta på en ny.....aja vi kom hem till slut iaf trött o hungrig var jag...men kul o få internet tänkte jag iaf men icke, nej självklart funkade det inte o jocke höll på oi bli tokig,,,,men som tur va så va de bara o vänta några dar så den funkade dagen efter, så nu har vi internet!

Jaja nu har jag babblat färdigt för idag, anatagligen inte nån som läser iaf, utom kim kanske då :P